Rayen Panday in 'Focus' (foto: Marleen Suzanne).
Rayen Panday in 'Focus' (foto: Marleen Suzanne).
theater

Cabaret van Rayen Panday in Theater Ludens

za 30 okt 2021, 15:00 Cultuur

Voorburg - Rayen  Panday komt vrijdag 5 november naar Theater Ludens in Voorburg met zijjn cabaretprogramma ‘Focus’.Aanvangstijd:  20.30 uur; toegangsprijs: € 20.  

Voorgaande jaren stond hier altijd een vage tekst over Rayens  voorstelling die op dat moment nog in de maak was. Dit keer is dat anders: ‘Mr. Minute’ is eindelijk een keer op tijd. 

Wegens omstandigheden had  Rayen  het afgelopen jaar alle tijd om een voorstelling te maken. Om te beseffen dat hij overal even ver vanaf staat als dat hij er deel van uitmaakt. Om zich af te vragen waarom hij zich zóveel in bijzaken verliest dat de hoofdzaak niet meer relevant is. Én waarom we allemaal ‘ons gevoel’ aan het volgen zijn, zonder dat ons dat verder brengt. Om scherp te blijven moet je zowel kunnen in- als uitzoomen. Toegegeven, deze tekst komt óók vaag over, maar dat komt omdat u de voorstelling nog niet heeft gezien. Wat  Rayen  van zichzelf verlangt, vraagt hij vanavond ook van u: Focus. 

Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft succes in het buitenland; hij heeft inmiddels in 18 verschillende landen opgetreden. Hij werd mede daardoor  gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen in Comedians  of  the World. Ook wordt Rayen regelmatig gevraagd om aan te schuiven in tv-programma’s als  ’M.’ en ’Jinek’  en in radioprogramma’s als  ‘Gijs 2.0’  en ’De Nieuws BV’.

De kassa is geopend op woensdag- en zaterdagmiddag tussen 14 en 16 uur en een uur voor aanvang van alle voorstellingen Kaarten kunt u ook reserveren en bestellen via www.theaterludens.nl.

Uit de krant