Trio cabaretiers try-outen (foto: Joyce Djo).
Trio cabaretiers try-outen (foto: Joyce Djo).
theater

Cabarettrio TRYO in het Veur Theater

vr 12 nov 2021, 14:30 Cultuur

Leidschendam - TRYO  is op donderdag 18 november om 20:30 uur te zien in Het Veur Theater.

TRYO, oftewel trio cabaretiers try-outen, is een programma met drie try-outs van ieder 30 minuten van (nieuwe) voorstellingen van drie cabaretiers. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt TRYO deze cabaretiers naar het theater. Iedere TRYO is anders, elke show een wisselende line-up met nieuw talent, winnaars van cabaretfestivals en gevestigde namen. Dit keer staan Wouter Monden, Kai Bodewitz en Emiel van de Logt op het podium met als host Dave Felida.
Wouter Monden vertelt op hilarische wijze en met een stortvloed aan grappen hoe hij vol overgave zen probeert te zijn in een wereld vol spanningen. De stijl van Wouter Monden is toegankelijk, scherp, hard met veel snelle interactie.

Kai Bodewitz staat, na jaren podiumervaring opgedaan te hebben met musicals en optredens bij CKE zangschool, met zijn eigen one-man-show op het podium. Hij bespeelt zonder moeite gitaar, piano, ukelele en zelfs een cajon. In 2018 maakte hij zijn debuut met zijn eerste voorstelling ‘Doe ff gewoon’. Toen heeft hij de smaak te pakken gekregen: in 2019 stond hij in de halve finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival, en deed door het hele land try-outs. In 2020 speelde hij in de Finalistentour van ditzelfde festival.

Emiel van der Logt is cabaretier, stand-up comedian en radiocolumnist. Na een finaleplaats bij het prestigieuze cabaretfestival Cameretten in 2014 komt hij nu met zijn derde programma. Door zijn politieke incorrectheid, messcherpe observaties en hoge grapdichtheid belooft dit ook weer een avond te worden om niet te vergeten.

Kaarten à €13,00 incl. drankje zijn te bestellen via www.hetveurtheater.nl.

Uit de krant