Janne Schra & De Vogels geven zaterdag 12 maart een concert in Theater Ludens (foto: pr).
Janne Schra & De Vogels geven zaterdag 12 maart een concert in Theater Ludens (foto: pr).

Janne Schra & De Vogels in Theater Ludens

Cultuur 325 keer gelezen

Voorburg - Janne Schra & De Vogels geven zaterdag 12 maart een concert in Theater Ludens. Aanvangstijd: 20.30 uur; toegangsprijs: €20.

Met haar nieuwe theatershow zoekt de veelzijdige Janne Schra opnieuw het avontuur. Ze speelt - met haar virtuoze band - de parels van de Nederlandse muziek uit de vorige eeuw en voor het eerst haar eigen, spiksplinternieuwe, Nederlandstalige chansons met wortels in de Jazz & Gipsy.

We kenden Janne al als zangeres van bloedmooie, door Jazz & Folk geïnspireerde, Engelstalige popliedjes. En daarvóór als charismatische frontvrouw van de band Room Eleven waarmee ze de wereld over vloog. Maar sinds ze drie jaar geleden de gedichten van M. Vasalis op muziek zette met Het Noordpool Orkest, raakte ze steeds meer vertrouwd met het zingen in haar moedertaal. Toen ze daarna Ramses Shaffy met Het Metropool Orkest, Annie M.G. Schmidt in Carré en ‘Diep in Mijn Hart’ van Tante Leen bij DWDD op een jazzy manier vertolkte, samen met Tony Roe, smaakte dat naar meer. 

Janne zocht haar oude vrienden van Room Eleven weer op om samen te werken aan haar nieuwe repertoire. Daarmee zult u dus kennis maken in deze nieuwe show die het experiment niet zal schuwen. U moet niet vreemd opkijken als Janne ineens een zangmeditatie inzet, of stiekem tóch een oude Engelstalige hit zingt. Ook kunt u uw lievelingsnummers aandragen: schroom niet.  

In 2019 toerde Janne al langs de Nederlandse theaters met haar vrije, originele en aanstekelijke show ‘Lalala Love’. Dat is haar en het publiek heel goed bevallen. Janne is thuis in het theater en dat zult u merken!

Kaarten bestellen via www.theaterludens.nl. Kassa open op woensdag en zaterdag tussen 14 en 16 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant