Masha kan wel een speelkameraad gebruiken. Samen beleven ze veel spannende avonturen in het bos (foto: Mick Cookson).
Masha kan wel een speelkameraad gebruiken. Samen beleven ze veel spannende avonturen in het bos (foto: Mick Cookson).
THEATER

Jeugdvoorstellingen (2+) in Het Veur Theater

Cultuur 354 keer gelezen

Leidschendam - In Het Veur Theater zijn twee jeugdvoorstellingen (2+) te zien: Gonnie en Gijsje (2+) op zondag 27 maart en Masha en de Beer op zondag 24 april. Beide voorstellingen om 11:00 en 13:30 uur. Kaarten zijn vanaf €9,50 (incl. drankje) te bestellen via www.veurtheater.nl

‘Gonnie en Gijsje samen op stap’ is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. Gonnie is een gansje. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Ze woont bij de hooiberg. Op een dag zijn Gonnie’s lievelingslaarsjes weg! Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug…? In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. De gansjes Gonnie en Gijsje zullen symbolisch worden verbeeld.

Masha en de Beer
Masha is een vrolijk en kwiek meisje dat zich graag overal mee bemoeit. Haar beste vriend is… een beer! Een grote bruine beer die het circus is ontvlucht en in het bos is komen wonen. Hij vindt het daar lekker rustig, maar soms is hij ook wel erg eenzaam. Komt dat even goed uit: Masha kan wel een speelkameraad gebruiken. Samen beleven ze veel spannende avonturen in het bos! De allernieuwste peuter- en kleutervoorstelling van Poppentheater Koekla over de vriendschap tussen een meisje en een grote, sterke beer is gebaseerd op een geliefd Russisch sprookje. Met prachtige poppen en wondermooie muziek is het een feest voor jong en oud.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant