In ‘Mesthoop’ gaat Martijn?Crins?op zoek in de drek (foto: Marc Koppen).
In ‘Mesthoop’ gaat Martijn?Crins?op zoek in de drek (foto: Marc Koppen).
THEATER

Try out van ‘In de Mesthoop’ in Ludens

Cultuur 54 keer gelezen

Voorburg - Martijn Crins komt zaterdag 16 april naar Theater Ludens met zijn cabaretprogramma ‘In de Mesthoop’. Aanvang: 20.30 uur. Toegangsprijs: 16,50 euro. Bestel kaarten via www.theaterludens.nl.

Crins won de Jury- en Publieksprijs op het Cameretten Festival en ging weer weg. De tijd was niet rijp. Een flinke zoektocht volgde. Via theater, film, televisie, muziek en natuurlijk de nodige kroegen, voetbalkantines, natuurgebieden, hoogvlaktes, thuissituaties en gemoedstoestanden, is hij weer terug.  

In ‘Mesthoop’ gaat Martijn Crins op zoek in de drek.  Want daar is het te doen.  Tot zijn strot in de mest toont de mens zijn ware gelaat.  Dus poert hij er met plezier op los.  Ongemakken, drijfveren en driften, het komt allemaal voorbij.  En dat is maar goed ook.  Hoe meer mest, hoe vruchtbaarder de grond.  Altijd op weg, altijd op zoek, zijn leven is een grote try-out en daar bent u getuige van.

Over Martijn Crins schreef de Volkskrant: “Overdonderende ontregelaar”. Trouw: “Hij heeft bravoure, hij provoceert en daagt uit.”  NRC: “In zijn cabaretstijl klinken echo’s van Wim Helsen, Theo Maassen en Hans Teeuwen.”

Uit de krant