Kirsten van Teijn_in (S)EXPERIMENT (foto: Casper Koster).
Kirsten van Teijn_in (S)EXPERIMENT (foto: Casper Koster). Photographer: Casper Koster
THEATER

(S)experiment Kirsten van Teijn in Theater Ludens

Cultuur 119 keer gelezen

Voorburg - Kirsten van Teijn  is zaterdag 30 april te gast in Theater Ludens met haar cabaretprogramma ‘(S)experiment’.  Aanvangstijd: 20.30 uur; toegangsprijs: € 18,50.    

In ‘(S)experiment’ onderzoekt Kirsten nieuwe vormen in de liefde. Ze wapent zichzelf tegen begrenzingen en onvrijheden. Het is tijd het harnas af te doen en hartstochtelijk te vechten voor de liefde. En niet voor één liefde, maar meerdere liefdes en voor zowel mannelijke als vrouwelijke liefde. Want waarom moet je kiezen in een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten? 

Kirsten eert de 21e -eeuwse liefde in al haar verschijningsvormen. Dus nu is ze samen met haar vriend én haar vriendin. Waarom ook niet? Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster. Een voorstelling met hilarische anekdotes en prachtige liedjes over gender, seksualiteit en identiteit.     

De Volkskrant: “Kirsten heeft een monumentale zangstem en is ontwapenend, schaamteloos en eerlijk.”

NRC: “Cabaratesk, intiem, ze heeft het allemaal in huis.”

Trouw: “Kirsten heeft lef, is ongegeneerd en combineert dat met haar onweerstaanbaar komische talent.”  

Kaarten verkrijgbaar via www.theaterludens.nl, op woensdag of zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan voorstellingen aan de kassa. Je kunt ook e-mailen naar kassa@theaterludens.nl of reserveer via tel. 070-3871168.

Uit de krant