De cast bestaat uit: Carla Hoenselaar, Nicole van den Bergen, Lowie Bolleboom, Wesley Helder en Barbara Proost.(foto: pr Ivor Sterk).
De cast bestaat uit: Carla Hoenselaar, Nicole van den Bergen, Lowie Bolleboom, Wesley Helder en Barbara Proost.(foto: pr Ivor Sterk).
TONEEL

Komedie ‘Vogels’ door De Gezellen in Veur Theater

Cultuur 160 keer gelezen

Leidschendam - In mei brengen De Gezellen als vanouds weer een heerlijke, avondvullende komedie: “Vogels” van auteur Haye van der Heyden. De regie is in handen van Marja Trumpi.

“Wanneer Jaap, met aanmoediging van zijn vrouw Josefien, voor intimi Joost, na een werkzaam leven met vervroegd pensioen gaat, is hij zichzelf kwijt en gaat hij op zoek naar wie hij eigenlijk is. Ook Joost moet zichzelf hervinden en dat dit voor beiden niet zonder horten of stoten gaat wordt duidelijk in fragmenten die spelen in het verleden en heden. In deze fragmenten zien we hoe de klusjesman, de vriendin en de vriendin van zoon Dimitri op hun eigen wijze hun steentje bijdragen om alles tot een goed eind te brengen”.

De cast bestaat uit: Carla Hoenselaar, Nicole van den Bergen, Lowie Bolleboom, Wesley Helder en Barbara Proost.

Speeldata: 13-14-20-21-27-28 mei om 20:15 uur (kassa geopend vanaf 19:30 uur, theaterzaal open om 20:00 uur) en op 15-22-29 mei om 14:15 uur (kassa geopend vanaf 13:30 uur, theaterzaal open om 14:00 uur).

Kaarten ad. €13(inclusief pauzedrankje) kunnen via internet worden besteld op www.degezellen.nl of (alleen bij geen internet) via tel. 06-26999649.

Uit de krant