Volop culturele activiteiten op het Koningin Julianaplein en omgeving tijdens het Cultureel Zomerfestival (archieffoto organisatie).
Volop culturele activiteiten op het Koningin Julianaplein en omgeving tijdens het Cultureel Zomerfestival (archieffoto organisatie).
AANMELDEN VANAF NU

Het Cultureel Zomerfestival maakt na twee jaar doorstart

Cultuur 453 keer gelezen

Voorburg - Helaas was de organisatie door de coronamaatregelen gedwongen om het Cultureel Zomerfestival de afgelopen twee jaar op pauze te zetten, maar nu kan er weer een doorstart worden gemaakt.

Op zaterdag 27 augustus zal voor de een en twintigste maal het Leidschendam-Voorburgs culturele seizoen feestelijk worden geopend op het Kon Julianaplein in Voorburg. de organisatie is heel blij dit festival dit weer samen met de inwoners en andere belangstellenden te kunnen gaan vieren.

Alle Voorburgse en Leidschendamse culturele, creatieve en sportverenigingen worden van harte uitgenodigd op zaterdag 27 augustus aanwezig te zijn met een informatiekraam. Ook kunt u zich opgeven voor een demonstratie, dan wel andersoortig optreden. 

Het zou mooi zijn, wanneer deze informatiemarkt het gehele Leidschendam-Voorburgse culturele, sportieve en creatieve leven zou bestrijken. Voor u is dit de kans op nieuwe leden, terwijl de festivalgangers kunnen zien hoeveel onze gemeente te bieden heeft op cultureel en sportief terrein.

Meldt u aan via www.cultureelzomerfestival.nl om met uw vereniging of theater aan dit festival deel te nemen. Dit zou kunnen door het plaatsen van een infostand of een door u verzorgde act, maar wellicht hebt u een veel leuker idee.

Uit de krant