De Voorburgse singer-songwriter J.F. Blackstone heeft de blues (foto: pr).
De Voorburgse singer-songwriter J.F. Blackstone heeft de blues (foto: pr). Frank van den Ing

The Great Reunion met J.F. Blackstone bij Brugman Art

Cultuur 336 keer gelezen

Voorburg - Fabian Schrama organiseert op zaterdagmiddag 21 mei de derde editie van The Great Reunion. Dit project is een reactie op de crisis van de afgelopen twee jaar waarbij de cultuursector hard geraakt is.

“Samen live muziek ervaren verbindt, inspireert en werkt bovendien helend. De concerten die we organiseren hebben dan ook een sociaal en cultureel karakter. Men kan genieten van luisterconcerten en daaromheen bieden we genoeg ruimte om te socializen onder het genot van een hapje en een drankje. Dit keer is het de beurt aan het knusse Brugman Art Café aan de Herenstraat 125 in het historische centrum van Voorburg”, aldus Schrama. “Dit is bij uitstek de locatie om een intiem concert te geven. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je rondom het concert genieten van kunst.”

De Voorburgse singer-songwriter J.F. Blackstone heeft de blues. Je hoort de invloed daarvan doorsijpelen in de diverse composities waarbij het samensmelt met indie-folk-pop en hier en daar een vleugje hip-hop. Hij nam deel aan De Beste Singer Songwriter van Nederland en trad op in De Wereld Draait Door. Daarnaast verzorgde hij de voorprogramma’s van onder andere Eric Bibb, Chef’s Special en Cock Robin. Afgelopen zomer was zijn ode aan Den Haag te horen op Radio West en Den Haag FM. Nu brengt hij een akoestische set naar het Brugman Art Café. Tickets verkrijgbaar op jfblackstone.com (kijk bij Events).

Uit de krant