Afbeelding
CABARET

Drie cabaretiers try-outen in Veur Theater

Cultuur 370 keer gelezen

Leidschendam - TRYO oftewel trio cabaretiers try-outen, is een avondvullende voorstelling waarin drie cabaret-acts een try-out van 30 minuten geven van hun (nieuwe) voorstelling. Deze keer Henk Overdijk, Ramon Chatrer en Dave Felida.

Ramon Chatrer is cabaretier en zanger. In 2020 won hij het Groninger Studenten Cabaret Festival. Verder is hij wekelijks te horen met een cabaretrubriek bij Giel Beelen op NPO2.  Met rauwe kleinkunst en zang vanuit zijn tenen bespreekt Ramon Chatrer dat wat we al jaren verdrukken. Ramon duikt samen met het publiek in de beerput die altijd maar gedempt moet blijven. 

Dave Felida is een zeldzaam beest. Een bonkige mutant, tegelijk uit de prehistorie en de toekomst. Zijn persoonlijkheid is een combinatie van onschuld en perversiteit. Hij is lid van Knock Out Comedy Crew en bracht de beste grap bij de Dutch Roast Battles 2019 in zijn battle tegen Arie Koomen in Comedy Cafe Amsterdam. Dave won zowel de jury- als publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival 2020.

Ontmoet Henk Hendrikus Hendrik Overdijk. Humor zit in het bloed van deze 24 jarige cabaretier. Daar wordt hij nog voor onderzocht, de berichten zijn positief! Dit blijkt ook uit het feit dat hij tijdens het Groninger Studenten Cabaretfestival zowel de Publieks- de Persoonlijkheids- als de Juryprijs won. Door middel van ijzersterke grappen, onverwachte twists, vlijmscherpe anekdotes en al die andere dingen waarmee cabaretiers zichzelf omschrijven weet Henk zich duidelijk te onderscheiden van andere cabaretiers.

TRYO is op 26 mei om 20:30 uur te zien in Het Veur Theater. Kaarten zijn vanaf €13 te bestellen via
www.hetveurtheater.nl.

Uit de krant