Kabouter Thijm is een voorstelling naar een prentenboek van Admar Kwant (persfoto).
Kabouter Thijm is een voorstelling naar een prentenboek van Admar Kwant (persfoto).

Kindervoorstellingen in Het Veur Theater

Cultuur 707 keer gelezen

Leidschendam - Het Veur Theater start in 2023 met een voorstelling voor kinderen van 2 tot 7 jaar. Omdat de voorstelling Pim & Pom vieren feest! op zondag 29 januari om 11:00 uitverkocht was, is een extra voorstelling geregeld om 14:30 uur.

De twee beste kattenvriendjes van het land beleven een nieuw, grappig, muzikaal en feestelijk avontuur. De voorstelling duurt 35 minuten en vervolgens kunnen de kinderen op het toneel kennismaken met Pim & Pom.  Kaarten à €10 bestellen via www.hetveurtheater.nl.

Superjuffie! is een superleuke voorstelling voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd! Superjuffie! duurt ongeveer 55 minuten en na afloop kunnen de kinderen met Superjuffie op de foto. Hopelijk vliegt ze niet weg om een dier te redden! Superjuffie! (5+) is op zondag 26 februari om 11:00 uitverkocht, maar om 13:30 uur toch te zien in Het Veur Theater. Kaarten à €12,50 bestellen via www.hetveurtheater.nl.

Kabouter Thijm, naar een prentenboek van Admar Kwant, is een grappige voorstelling voor kinderen van 3 tot 6 jaar over de natuur, de bijtjes en een beetje magie. De voorstelling (3+) duurt ongeveer 50 minuten en is op zondag 26 maart om 11:00 uur te zien in Het Veur Theater. Kaarten à €10 bestellen via www.hetveurtheater.nl.

Hans en Grietje is een niet zo eng sprookje voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Als Grietje stiekem in het boek van Hans leest dat ze de volgende dag naar een heks gaan, verandert ze het verhaal. De voorstelling Hans en Grietje (3+) duurt ongeveer 40 minuten en is op zondag 23 april om 11:00 uur te zien in Het Veur Theater. Kaarten à €11 bestellen via www.hetveurtheater.nl.

Uit de krant