In 'Meer dan mogelijk' zoekt Thijs van de Meeberg, te midden van een levend, komisch en troostrijk decor, naar een manier om van waarde te zijn (foto: S.v.d. Wijst).
In 'Meer dan mogelijk' zoekt Thijs van de Meeberg, te midden van een levend, komisch en troostrijk decor, naar een manier om van waarde te zijn (foto: S.v.d. Wijst). S VD WIJST
CABARET

Thijs van de Meeberg in Theater Ludens

Cultuur 874 keer gelezen

Voorburg - Thijs van de Meeberg komt zaterdag 25 maart naar Theater Ludens met zijn cabaretvoorstelling ‘Meer dan mogelijk’. Aanvang: 20.30 uur; toegangsprijs: €19.

Allle problemen leken als sneeuw voor de zon verdwenen. Als iemand klaar was voor een leven na corona, was het Thijs wel. Toch jammer dat zijn onhandelbare coronapuppy de compleet nieuwe inboedel sloopt, waardoor hij alsnog thuis moet zitten. In Meer dan mogelijk zoekt Thijs van de Meeberg, te midden van een levend, komisch en troostrijk decor, naar een manier om van waarde te zijn. Dat lukt hem niet alleen. Hij heeft jouw advies hard nodig. Want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.  

Meer dan mogelijk is het derde soloprogramma van Thijs van de Meeberg. Theaterkrant schreef hierover: “De gefrustreerde verhalen over de BSO, hondentraining en goede bedoelingen in coronatijd zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld.” 
De Theaterkrant over Meer dan mogelijk: “Komische reflecties van een opkrabbelende vrijgezel (...) De gefrustreerde verhalen over de BSO, hondentraining en goede bedoelingen in coronatijd zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld (...) Expressief plukkend aan zijn simpele T-shirt, kromgetrokken in zijn consequent verontschuldigende houding, springt hij head first in een nieuw verhaal (...) Met zinnetjes als ‘dat moet ik misschien even uitleggen’ - dan weet je dat er een nieuwe wending komt in de wederopbouw van zijn leven” .

Kaarten verkrijgbaar via www.theaterludens.nl. Kassa is open op zaterdag tussen 14.00 - 16.00 uur en één uur voor een voorstelling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant