Scene uit Casa Coco met Joke 
Bruijs en Gerard Cox (foto: WW Entertainment / Wessel de Groot).
Scene uit Casa Coco met Joke Bruijs en Gerard Cox (foto: WW Entertainment / Wessel de Groot). Wessel de Groot
FILM

Joke Bruijs en Gerard Cox in Veur Theater

Cultuur 1.201 keer gelezen

Voorburg - Casa Coco is een oer-Hollandse en onvervalste Rotterdamse romcom voor oud én jong, Een komische, maar ook ontroerende film.

De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar ook Pleun’s jeugdliefde Toon die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten. De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien. Doordat Pleun uit het niets 50 jaar geleden Toon verliet en naar Bonaire vertrok, valt Toon van het ene probleem weer terug in het andere. Vinden de jeugdliefdes elkaar terug in de Caraïbische zon?

Met Joke Bruijs, Gerard Cox, Richard Groenendijk, Loes Luca, Katja Schuurman, Oscar Aerts, Pamela Teves, Gijs de Lange, D’Shantee Rihaynnah Soliana, Tania Kross, Frederique Spigt, Chris Tates, Brûni Heinke, Carolien van den Berg, Nerah Dundas, Mike Libanon.

Kom voor de film genieten in het sfeervolle theatercafé van een betaalbaar theaterbuffet bestaande uit kip in champignonroomsaus, gebakken krieltjes en een gemengde salade voor slechts €14,50. U mag dan ook iets eerder de theaterzaal betreden via de speciale ingang op de bovenfoyer van het theater. Of nagenieten van de film onder het genot van een hapje en drankje? Bestel het nagenietarrangement en na afloop staat er een tafeltje voor u gereed met een heerlijke mix van diverse huisgemaakte hapjes en een drankje naar keuze voor €7,50

Deze film is op donderdag 8 juni om 20:00 uur te zien in Het Veur Theater. Kaarten zijn voor €10,50 incl. drankje te bestellen via www.hetveurtheater.nl of op afspraak aan de theaterkassa.

Uit de krant