Sprookjesfiguren stappen met z'n allen uit hun sprookje en worden geconfronteerd met allerlei alledaagse problemen (foto: pr).
Sprookjesfiguren stappen met z'n allen uit hun sprookje en worden geconfronteerd met allerlei alledaagse problemen (foto: pr).
TONEEL

Voorstelling jubilerende Theatergroep Voorburg

Cultuur 1.036 keer gelezen

Voorburg - Afgelopen april heeft Theatergroep Voorburg maar liefst 75 kaarsjes uit mogen blazen. Deze geweldige gebeurtenis wordt gevierd met een bijzondere productie, waar je ook in juni nog bij kunt zijn.

De jubileumvoorstelling van Theatergroep Voorburg ‘Was er eens’ is niet zo maar een voorstelling. Deze is namelijk speciaal ter ere van het jubileum geschreven door de regisseurs Ruud Klootwijk en Peter Zwaard, allebei lid van Theatergroep Voorburg. 

‘Was er eens’ gaat over Doornroosje, die zich prikt aan….ja, waaraan eigenlijk? Over de moeder van Roodkapje, die wel erg in de war raakt. Over een prins, maar van wie? Die van Sneeuwwitje of maakt dat eigenlijk niet uit? En dan loopt er natuurlijk ook nog een heks rond……

In het sprookjesbos zie je alle 23 leden van de vereniging hun opwachting  maken. Sprookjesfiguren die met z’n allen uit het sprookje stappen waar ze eigenlijk thuis hoorden en in verschillende scènes worden geconfronteerd met de alledaagse problemen die je allemaal tegenkomt. De band ‘Tune in again’ van Matthijs Jongejan, ook lid van de vereniging, verzorgt de muziek bij deze voorstelling. 

Er zijn nog kaarten voor 2,16,17 en 18 juni. Kijk voor meer informatie en het kopen van kaartjes op site.theatergroepvoorburg.nl/.

Uit de krant