Daniëlle van Lieshout (l.) bij de overname van het stokje als dirigent van het kinderkoor van de Academy of Vocal Arts (archieffoto).
Daniëlle van Lieshout (l.) bij de overname van het stokje als dirigent van het kinderkoor van de Academy of Vocal Arts (archieffoto). Dick Janssen

Daniëlle van Lieshout dirigeert Zomerconcert

Cultuur 786 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Zojuist terug van het Europees Jeugdkoren Festival in Zwitserland, zal dirigente Daniëlle van Lieshout uit Leidschendam-Voorburg op 3 juni een groot Zomerconcert dirigeren. 

Dat wordt een uur genieten van muziek uit alle delen van de wereld, gezongen door de diverse koren van de Academy of Vocal Arts. Voor wie de gang naar de live-uitvoering te ver of te zwaar is, biedt de ACVA dit keer de kans om via een livestream het concert te volgen.  

“Het is geweldig om te zien dat de jeugd zo gemotiveerd is om iets moois, iets goeds tot stand te brengen. Tijdens het festival in Basel waren heel uiteenlopende presentaties te zien van koren uit bijvoorbeeld Letland en Oekraïne tot de Filippijnen. Die diversiteit is ook kenmerkend voor de stukken die we zingen”, aldus de dirigent. 

Het concert is op zaterdag 3 juni om 15.30 uur in de Noorderkerk van Den Haag. Tickets via www.acva.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant