Rob en Emiel wonnen al 14 keer het Nederlands kampioenschap Goochelen en mogen zich de beste mentalisten ter wereld noemen (foto: pr).
Rob en Emiel wonnen al 14 keer het Nederlands kampioenschap Goochelen en mogen zich de beste mentalisten ter wereld noemen (foto: pr).

‘Van Houdini tot Copperfield’ in Ludens

Cultuur 426 keer gelezen

Voorburg - Rob en Emiel staan zaterdag 3 juni in Theater Ludens aan het Burg. Feithplein in Voorburg met hun goochelvoorstelling ‘Van Houdini tot Copperfield’. Aanvangstijd: 20.30 uur; toegangsprijs: €19,50 (met korting €18).

Deze voorstelling is een onvergetelijk theateravontuur op het hoogste niveau. Het publiek beleeft een unieke mix van magie, illusie en zelfs experimenten met andermans gedachten, geïnspireerd door de grootmeesters van de magie. Rob en Emiel gaan in deze schijnbaar onmogelijke show terug naar hun roots.

Van Houdini tot Copperfield is een waanzinnige show vol wonderlijke gebeurtenissen. Je zit er bovenop en toch zou je zweren dat die persoon daar echt door de lucht zweeft. Van vingervlugheid tot echte mindfucks: het komt allemaal voorbij. Rob en Emiel trakteren je op een unieke mix van deze technieken, en halen hun inspiratie volop uit de kunsten van grootmeesters als Houdini en Copperfield.  Kunnen ze écht gedachten lezen? Ervaar het gevoel van het onmogelijke in het kwadraat. Wat niet kan, gebeurt hier.

Rob en Emiel wonnen al 14 keer het Nederlands kampioenschap Goochelen. Zij mogen zich de beste mentalisten ter wereld noemen en hebben tijdens het WK Magic 2022 in Canada de tweede plek veroverd. In deze voorstelling maken ze het onmogelijke waar, en spelen ze zelfs met de gedachten van mensen uit het publiek. Continu balanceren ze tussen werkelijkheid en illusie, het publiek telkens in verbazing achterlatend. 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterludens.nl, of aan de kassa, geopend op zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur en één uur voor een voorstelling.

Uit de krant