Andrew Wright, pianist, pianodocent en cantor-organist van de Koningkerk wordt 40 jaar en geeft ter ere daarvan een pianoconcert.
Andrew Wright, pianist, pianodocent en cantor-organist van de Koningkerk wordt 40 jaar en geeft ter ere daarvan een pianoconcert.

Twee pianoconcerten in Koningkerk Voorburg

Cultuur 744 keer gelezen

Voorburg - De komende twee weken zijn er op zondagmiddag twee pianoconcerten in de Koningkerk aan de Bruijnings Ingenhoeslaan te Voorburg.

Op zondag 28 mei is de talentvolle Italiaanse pianist Leone Monaco te gast in de Koningkerk. Leone is klassiek pianist en staat op het punt zijn masterdegree te halen op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Op eerste pinksterdag speelt hij Klavierstücke op.118 van Johannes Brahms en de Piano Sonata in B-minor S.178 van Franz Liszt. Het concert begint om half drie en is vrij toegankelijk. Na het concert is er een vrijwillige inzameling om de gemaakte kosten te dekken. Tot slot krijgt men een drankje en versnapering aangeboden om gezellig nog wat na te praten met elkaar. 

Andrew Wright
Een weekje later bent u opnieuw welkom voor een pianoconcert. Op zondag 4 juni wordt Andrew Wright, pianist, pianodocent en cantor-organist van de Koningkerk 40 jaar. Ter ere daarvan geeft hij in de Koningkerk een pianoconcert waarbij iedereen welkom is vrienden, bekenden, gemeenteleden en buurtbewoners. Net als de andere zondagmiddagconcerten in de Koningkerk begint dit concert om half drie en is het vrij toegankelijk. De opbrengst van de vrijwillige collecte gaat op 4 juni in zijn geheel naar ‘Muziek in de Koningkerk’ om ook in de toekomst mooie concerten te kunnen blijven aanbieden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant