Het koor Corda Vocale, onder leiding van dirigent Hans Matla, zal de bezoekers trakteren op prachtige (kamer)koormuziek.
Het koor Corda Vocale, onder leiding van dirigent Hans Matla, zal de bezoekers trakteren op prachtige (kamer)koormuziek. Picasa

Sfeervolle Kerst-sing-in met Corda Vocale in Koningkerk

Cultuur 453 keer gelezen

Voorburg - De Koningkerk in Voorburg staat op zondag 10 december  in het teken van een betoverende Kerst-sing-in, verzorgd door het gerenommeerde koor ‘Corda Vocale’ onder leiding van dirigent Hans Matla. 

Het koor ‘Corda Vocale’ zal de bezoekers trakteren op prachtige (kamer)koormuziek.  Een bijzonder aspect van deze Kerst-sing-in is dat het publiek actief kan deelnemen aan het zangfestijn. Bijvoorbeeld, bij het openingslied ‘Komt allen tezamen’ worden bezoekers uitgenodigd om mee te zingen en samen het feestelijke seizoen in te luiden. Het is een kans voor iedereen, ongeacht zangervaring, om deel te nemen aan de muzikale viering. De avond wordt afgesloten met het majestueuze ‘Halleluja’ van Händel, een meesterwerk dat de pracht en praal van de kerstperiode op onvergetelijke wijze tot uiting brengt.

Gratis toegangskaarten voor deze bijzondere gelegenheid zijn beschikbaar via de website www.muziekindekoningkerk.nl. Aangeraden wordt om tijdig te reserveren, gezien de verwachte belangstelling voor dit kerstspektakel. Het concert begint om 14.30 uur en de deuren van de Koningkerk, gelegen aan de Bruijnings Ingenhoeslaan 4 in Voorburg, openen ruim op tijd voor een ontspannen binnenkomst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant