Vanaf2 met de jeugdtheatervoorstelling Oma (foto: Hans Boddeke).
Vanaf2 met de jeugdtheatervoorstelling Oma (foto: Hans Boddeke).

Jeugdvoorstelling ‘Oma’ in Theater Ludens

Cultuur 416 keer gelezen

Voorburg - In Theater Ludens is er zondag 10 december jeugdtheater door Vanaf2 met de voorstelling ‘Oma’ (4+). Aanvangstijd: 14.00 uur; toegangsprijs: € 10,50.

Door de ogen van Misha is oma een oude vrouw die moeilijk loopt. Misha vindt haar wel lief, maar saai, want ze kunnen nooit samen rennen of fietsen. Gebruikmakend van zowel beeldend als fysiek theater ziet Misha oma langzaam transformeren in wie ze vroeger was. Een acrobate en danseres. Misha geniet en kijkt om steeds meer te weten te komen.
Dus dat allemaal wás en ís oma!

Al vanaf 2004 produceert Vanaf2 grote en kleine jeugdvoorstellingen voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Anastasiia Liubchenko is met het concept, de regie en de vormgeving van ‘Oma’ op dezelfde wijze te werk gegaan als haar bekroonde voorstellingen ‘Geel’ en ‘Thuis’ met muziek van Thijs Felperlaan.  Ze werkt met thema’s die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weg gaan.

Bestel kaarten via www.theaterludens.nl, of aan de kassa op zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur en één uur voor een voorstelling. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant