Het Christrelijk Residentie Mannenkoor is een mannenkoor dat in de regio heel bekend is en inmiddels 97 jaar bestaat (foto: pr).
Het Christrelijk Residentie Mannenkoor is een mannenkoor dat in de regio heel bekend is en inmiddels 97 jaar bestaat (foto: pr). Picasa
VESPERDIENST

Christelijk Residentie Mannenkoor in Oude Kerk

Cultuur 511 keer gelezen

Voorburg - Het Christelijk Residentie Mannenkoor (CRM) onder leiding van Aldert Fuldner zingt op zondagavond 11 februari in de vesperdienst ‘Lof aan de Heer’ in de Oude Kerk van Voorburg. De begeleiding is in handen van organist Aarnoud de Groen. 

De gezongen bijdragen vormen de kern van de viering; een zangdienst waarbij ook de kerkgangers worden betrokken. Naar één van de liederen heeft de vesper het thema “Lof aan de Heer”. 

De liederen zijn opgenomen op de cd die het koor recent heeft uitgebracht. Tijdens de vesper zal ook een bijdrage klinken uit “The Crucifixion” van John Stainer. Dit muziekstuk wordt in zijn geheel uitgevoerd in een concert op 23 maart ’s avonds in de Lutherse Kerk van Den Haag..

Het CRM is een mannenkoor dat in de regio heel bekend is en inmiddels 97 jaar bestaat. In haar geschiedenis heeft het koor vele buitenlandse reizen gemaakt met bijdragen tot ver over de grenzen.

Deze muzikale vesper vindt plaats op zondag 11 februari om 19.00 uur in de Oude Kerk van Voorburg. Toegang is gratis, collecte na afloop. Kijk voor meer informatie en een muzikale agenda op www.oudekerkvoorburg.nl. Er is elke tweede zondagavond van de maand een cantatedienst, Evensong of muzikale vesper in de Oude Kerk aan de Herenstraat 77 in Voorburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant