Logo hetkrantje-online.nl
Compilatie van het Cultureel Zomerfestival 2017 (foto pr).
Compilatie van het Cultureel Zomerfestival 2017 (foto pr).

Opening cultureel seizoen met Zomerfestival

  •   keer gelezen   Cultuur

Voorburg - Op zaterdag 25 augustus zal in winkelcentrum De Julianabaan het Leidschendam-Voorburgse culturele seizoen alweer voor de negentiende maal feestelijk worden geopend. Alle activiteiten vinden zoals gebruikelijk plaats in en rond het winkelcentrum De Julianabaan.

Op de culturele markt, die dit jaar weer 50 kramen telt, presenteren zich weer tal van Voorburgse, Leidschendamse en Stompwijse verenigingen op cultureel en sportief gebied. Een ander belangrijk onderdeel van het festival is het muzikale gedeelte. Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd een aantrekkelijk programma samen te stellen, verdeeld over vier podia met werkelijk voor elk wat wils.

Vele Voorburgse en Leidschendamse muzikale acts zullen er optreden, zoals de bands Greenhouse, Funky Crew en de oudste nog spelende Voorburg/Haagse sixtiesband The Scarlets. Ook de popkoren Focus en Rebound zijn weer van de partij. Verder op deze locatie een modeshow waar de laatste kledinglijn zal worden getoond. Ook dit jaar zal er op een speciaal jeugdplein zijn, direct naast de McDonald's. Bij café Het Wapen van Voorburg komt vooral weer de Nederlandstalige muziek aan bod.

Kijk voor de algehele programmering en verdere wetenswaardigheden op www.cultureelzomerfestival.nl. Informatie en aanmelding bij Ab Smit via www.cultureelzomerfestival.nl.

Meer berichten