Afbeelding
KOOP LOKAAL

Stomerij Panda haal- en brengservice

Dienstverlening 545 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Ook stomerij Panda merkt een teruggang in klandizie tijdens deze coronacrisis. “Dat is niet alleen jammer voor ons maar ook voor onze klanten”, vindt eigenaar Dennis de Beer. “Hygiëne is juist in deze tijd heel belangrijk.”

Om zijn klanten tegemoet te komen biedt Dennis een haal- en brengservice tegen een aantrekkelijke prijs. “Vooral voor ouderen die de deur niet uit kunnen of mogen is dit ideaal.” Deze service geldt voorlopig voor zeven dagen in de week. Dus ook in het weekend.

Daarnaast wil Dennis benadrukken dat het reinigen van dekbedden en dekens, zeker als iemand ziek is of is geweest, heel belangrijk is. “Onze wasmiddelen zijn bacterie- en virusdodend.” Ook vitrages en gordijnen worden met deze middelen gereinigd. “Heeft men zware gordijnen of bijvoorbeeld een vloerkleed dat wel een voorjaarsreiniging kan gebruiken dan kan dit natuurlijk ook opgehaald en weer schoon afgeleverd worden.”

Dennis de Beer is de derde generatie de Beer die het goedlopende bedrijf runt. Het bedrijf heeft een vestiging in het ministerie van buitenlandse zaken en de stomerij, met een diversiteit aan machines voorzien van de nieuwste technieken, in Voorburg. In het bedrijf worden normaal gesproken wekelijks 800 overhemden gestreken met behulp van het ‘persplaatprincipe’: dat betekent dat het overhemd nat geperst wordt, waardoor je een zeer strak resultaat krijgt.

Daarbij biedt stomerij Panda de ééndag-service. Kleding die vóór 9.30 uur bij Panda wordt afgeleverd hangt om 16.00 uur schoongewassen en gestreken klaar.

Momenteel gelden er bij stomerij Panda op de meeste producten aantrekkelijke kortingen. Dit is terug te vinden op de website. Stomerij Panda bevindt zich aan de Bruining Ingenhoeslaan 24. Meer informatie: www.stomerijpanda.nl.

Uit de krant