Logo hetkrantje-online.nl
<p>Financieel planner Pieter Oorlog van Foreburgh Financi&euml;le Planning.</p>

Financieel planner Pieter Oorlog van Foreburgh Financiële Planning.

Gratis webinar

Beleggen en financiële rust!

  •   keer gelezen   Dienstverlening

Leidschendam-Voorburg - Foreburgh Financiële planning organiseert een webinar ‘financiële rust’ en nodigt iedereen daar voor uit.

  • Wilt u eerder stoppen met werken?
  • Spaart u voor de studie van uw kinderen. Of een mooie reis?
  • Heeft u vermogen of spaart u maandelijks minimaal € 100,-?
  • Zoekt u naar een goed alternatief voor lage rentes van nu?

Is uw antwoord ‘ja’ op een van de bovenstaande vragen? Dan is het gratis webinar van Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken op woensdagavond 10 maart van 20.00 tot 21.00 uur over ‘Financiële rust’ interessant voor u.

Wensen en dromen hebben we allemaal. Om deze te realiseren hebben we, en daar ontkomen we helaas niet aan, geld nodig. Met een financieel plan laat u niets aan het toeval over. U weet wat u te besteden heeft. Nu, maar ook later.

Spreker

Tijdens dit webinar is Daniel Lourenço van NNEK onze gastspreker. Daniel is vermogensplanner en senior Accountmanager Financieel Adviseurs. Hij neemt u mee in een verrassend en verfrissend verhaal over ons financieel gedrag. Waarom nemen we bepaalde beslissingen? Wat zijn de gevolgen? En hoe zorgt u dat u betere (financiële) beslissingen neemt?

Voor wie is dit webinar interessant?

Iedereen die met geld te maken heeft. Iedereen dus! Het verhaal van Daniel is laagdrempelig. Verwacht geen jargon of dikdoenerij. Het is interactief en ontzettend leerzaam.

Inschrijven

Als u zich inschrijft voor dit webinar, dan ontvangt u automatisch een replay. Dus is er plots iets tussengekomen? Of kunt u niet op deze datum? Schrijft u zich dan alsnog in. Dan kunt u het op uw gemak terugkijken! U registreert zich via de volgende link:

https://nnek.webinargeek.com/klant-webinar-pieter-oorlog-foreburgh-financiele-planning

Hopelijk zien we u op 10 maart, Pieter Oorlog & Daniel Lourenço

Foreburgh Financiële Planning adviseert particulieren en ondernemers. Ons kantoor is op de Westvlietweg 71-5 in Den Haag. Vlakbij Voorburg (500m van de Kerkstraat), Leidschendam en Rijswijk. U kunt gratis parkeren voor de deur.

#ADV

Meer berichten