Afbeelding

Woej helpt gratis met belastingaangifte 2021

Dienstverlening 58 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Het is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan kunt u bij Woej terecht.

Ook dit jaar biedt Woej in maart en april gratis hulp aan, op diverse locaties binnen de gemeente en - indien nodig en mogelijk - thuis. Samen met een deskundige Woej-vrijwilliger of sociaal werker wordt de aangifte digitaal ingevuld. Dit kan voor u alleen, maar ook voor uw partner. Inwoners van Leidschendam-Voorburg kunnen gebruik maken van deze service als zij geen eigen woning bezitten, niet meer spaargeld hebben dan €30.000 per persoon, het bruto jaarinkomen niet hoger is dan € 23.000,- voor een alleenstaande en €30.000,- voor een (echt)paar, zij geen ondernemer of zzp’er zijn en (beiden) een DigiD-code hebben. 

U kunt bellen voor een afspraak vanaf 8 februari op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 - 13.00 uur via 070 - 205 47 50. Afspraken worden ingepland vanaf 7 maart tot eind april op een van de Woej-locaties en op Duivenvoorde. Gewerkt wordt volgens de coronarichtlijnen van het RIVM.

Uit de krant