Finaniceel planner Pieter Oorlog van Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken.
Finaniceel planner Pieter Oorlog van Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken.
TIP

Heeft u overzicht over en inzicht in uw financiën voor nu en in de toekomst?

Financieel 166 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Het is van belang om een goede routekaart te hebben hoe u uw financiële doelstellingen gaat realiseren. Wilt u bijvoorbeeld eerder stoppen met werken? Hoe kunt u uw pensioen aanvullen? Bent u ondernemer en valt er vermogen vrij? Heeft u al deze zaken inzichtelijk? Wij hebben het hier over Financiële Planning.

Wat is Financiële planning?

Financiële planning is een proces, waarbij u bewust wordt gemaakt van de toegevoegde waarde van geld, vermogensbeheer, pensioen, uw hypotheek etc. Dit zijn de ingrediënten om uw persoonlijke en zakelijke doelstellingen te realiseren. Lees hier meer over Financiële Planning  

Financiële planning voor u en uw naasten

Binnen dit proces is het ook van belang de inhoud van de juridische documenten helder voor ogen te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw levenstestament, huwelijkse voorwaarden of samenlevingsovereenkomst. Zijn deze documenten nog wel in overeenstemming met uw wensen en doelstellingen. Wat betekenen deze afspraken nu eigenlijk? Wat wilt u hierin veranderd zien?

Er verandert veel om u heen. Wet- en regelgeving wijzigt voortdurend. De huidige economie is grillig. De relatie met uw naasten kan veranderen. Dat leert ons om aandachtig met onze budgetten om te gaan, zodat we in balans kunnen blijven werken en leven.

Vrijheid is een kostbaar goed, evenals vreugde en veiligheid. Deze gevoelens doen zich makkelijker voor wanneer we onze financiën op orde hebben. Zo realiseert u de welverdiende rust en vrijheid om te genieten van uw vermogen en uw naasten.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Is uw interesse gewekt? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze klanten zijn ondernemers en particulieren uit de regio Haaglanden, met name in Voorburg, Leidschendam, Rijswijk en Den Haag.

 De financiële adviseurs van Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken verwelkomen u graag op de Westvlietweg 71-5 in Den Haag (op de grens van Voorburg, Leidschendam en Rijswijk). U kunt gratis bij ons voor de deur parkeren. 

Uit de krant