'Pizzavrouwtje' Jolanda Olsthoorn (aangeleverde foto).
'Pizzavrouwtje' Jolanda Olsthoorn (aangeleverde foto).

‘Pizzavrouwtje’ Jolanda Olsthoorn overleden

Ingezonden 1.769 keer gelezen

Leidschendam - Op de website van ‘Pizza met een lach’ hebben Frank, Rick, Lara en Max laten weten dat het pizzavrouwtje op Eerste Kerstdag 2020 is overleden. 

Daarnaast gaven ze aan dat Jolanda zelf had aangegeven dat ze een prachtig leven heeft gehad en dat haar belangrijkste uitspraak was ‘Pluk de dag en geniet van de kleine dingen van het leven’.

“Dat ze een prachtig leven heeft gehad daar zal niemand aan twijfelen. Ze was altijd vrolijk, gezellig, optimistisch, opgewekt, en gemeend geïnteresseerd in iedereen. En dit alles altijd met een lach”, aldus Hans Disseldorp namens Stompwijk ‘92. “Jolanda had met haar Lach en vrolijkheid nog heel wat mensen kunnen helpen met het zien van de kleine dingen en het plukken van de dag. Jolanda was een bijzondere vrouw en ouder. In mijn carrière als leider van de jeugd van Stompwijk 92 heb ik heel wat ouders aan de zijlijn mogen meemaken, maar er zijn er maar weinig die zo dankbaar en attent zijn geweest als Jolanda, een Leidschendamse met Stompwijkse roots. Ooit had ze zelf de wens om Stompwijk got’s talent te gaan organiseren, maar dit is er helaas niet van gekomen. Lieve Jolanda, in jouw woorden enorm bedankt voor al jouw energie, creativiteit en de attentie die je aan de dag heb gelegd aan de leden en vrijwilligers van de club. Je was bijzonder.”

Uit de krant