Logo hetkrantje-online.nl
Maar liefst 350 deelnemers uit 40 landen deden mee aan de Lashworldcup eind februari. Denise werd tweede op haar specialiteit, de one by one extensions (foto: Inge Koot).
Maar liefst 350 deelnemers uit 40 landen deden mee aan de Lashworldcup eind februari. Denise werd tweede op haar specialiteit, de one by one extensions (foto: Inge Koot).
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Tweede plaats tijdens de Lashworldcup 2020 voor Denise Cosmetixs

  •   keer gelezen   Ondernemer in Beeld

Leidschendam - Het had niet op een mooier moment kunnen gebeuren, de tweede plaats tijdens de Lashworldcup 2020, de grootste wimperwedstrijd ter wereld. Net nu Denise van Heijningen per 1 april fulltime gaat voor haar eigen schoonheidssalon Denise Cosmetixs wint zij deze prestigieuze prijs. “Volgend jaar ga ik voor de eerste plaats”, zegt de gedreven geboren en getogen Leidschendamse.

Door Inge Koot

Maar liefst 350 deelnemers uit 40 landen deden mee aan de Lashworldcup eind februari. Denise werd tweede op haar specialiteit de one by one extensions. Achtste bij de lashlifting en twaalfde bij de 3D wimperextensions! Haar grote passie wordt nu wereldwijd bekroond.

Denise is allround schoonheidsspecialiste. Haar belangstelling voor wimpers dateert uit haar stageperiode. Zij heeft na haar opleiding fulltime gewerkt als wimperstyliste maar besloot al snel dat zij haar eigen salon wilde starten. Deze stap zette zij in oktober 2015. Nog niet direct fulltime. Maar inmiddels is haar klantenkring zo uitgebreid dat zij haar parttime baan bij Primera heeft opgezegd. “Het wordt nu echt te druk. Ik vind het best spannend maar per 1 april ga ik er helemaal voor”, zegt zij enthousiast.

Bij Denise Cosmetixs kan men terecht voor schoonheidsbehandelingen waarbij huidverbetering centraal staat. Zij gebruikt hiervoor de producten van Cenzaa. Doel van de behandelingen is het verminderen of voorkomen van huidproblemen. Couperose, Rosacea, Acne, rimpelvorming en contourverbetering zijn voorbeelden van problemen waarbij Denise kan helpen.

Het aanbrengen van wimperextensions is de specialiteit van Denise. Tijdens de wimperextensions behandeling wordt ieder natuurlijke wimperhaartje verlengd met een wimperextension, waardoor het lijkt of het één geheel is met de natuurlijke wimpers. “De ogen krijgen een prachtige uitstraling.” Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht, flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimpers. Doordat elk eigen wimperhaartje met een extension wordt verlengd geeft dit een zeer natuurlijk effect. Na de behandeling is mascara, wimperverf of een wimperkruller overbodig! Denise maakt gebruik van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je de wimpers niet voelt zitten en het een natuurlijke uitstraling heeft. Wimperextension hebben zelfs een liftend effect, en maken de ogen vele malen sprekender. Per oog worden er 80 tot 120 wimperhaartjes aangebracht.

Voordat Denise begint bekijkt zij de wimpers, de ogen en de gezichtsvorm om te bepalen welke lengte, dikte en krul het best past. Zij maakt gebruik van de hoogwaardige kwaliteit van Blink laser lashes. Deze wimper extensions zijn met een laser behandeld waardoor ze ‘groefjes’ hebben bij de aanhechting, hierdoor zal de lijm tijdens het bevestigen aan de natuurlijke wimper zich beter verspreiden. Dit zorgt ervoor dat de extensions tot 1,5 maal langer blijven zitten dan ieder ander extension!

Denise wil zich blijven ontwikkelen in haar vak. Daarom volgt zij minimaal vier wimpercursussen per jaar en ook vier cursussen gericht op gezichtsbehandelingen. “Er vinden zoveel ontwikkelingen plaats. Ik vind het heel belangrijk om goed op de hoogte te blijven.”

Schoonheidssalon Denise Cosmetixs bevindt zich aan de Damlaan 28. Voor een afspraak kan men bellen naar 06-15 862 726. Meer informatie op www.denisecosmetixs.nl.

Meer berichten