Als professional organizer helpt Rosanne met het aanbrengen van orde, overzicht en structuur in het leven van jonge gezinnen
Als professional organizer helpt Rosanne met het aanbrengen van orde, overzicht en structuur in het leven van jonge gezinnen
ONDERNEMER VAN DE WEEK

‘Een opgeruimd huis en een georganiseerde agenda, dat geeft energie en rust.’

Ondernemer in Beeld 647 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Een professional organizer brengt niet alleen structuur aan in spullen, maar zorgt er ook voor dat er structuur komt in de dag. “Ik richt mij met name op jonge gezinnen. De zorg voor kinderen in combinatie met een baan en het runnen van het huishouden vergt veel van ouders. Zeker in deze tijd met thuiswerken is dat geen eenvoudige klus.”

Nu de kinderen sinds 8 juni weer volledig naar school gaan zou dat meer tijd en ruimte moeten betekenen voor de ouders. Helaas is het veel mensen niet gelukt om tijdens de lockdown het huis en de administratie op orde te krijgen. Tel daarbij een werkplek die hals over kop ingericht moest worden en de chaos is compleet. Als professional organizer helpt Rosanne bij het weer verkrijgen van een opgeruimd huis, structuur in de agenda met als resultaat een opgeruimd hoofd. “Doordat veel mensen thuiswerken, vervagen de grenzen tussen werk en privé nog meer. Hoe zorg je voor een goede balans en wat is dat eigenlijk?”

Als professional organizer helpt Gonçalves-Prins van ViaRosa met het aanbrengen van orde, overzicht en structuur in het leven van jonge gezinnen met direct zichtbaar én voelbaar resultaat. Op een professionele maar ook informele manier werkt zij samen met het gezin naar een opgeruimd huis of een opgeruimde werkplek, maar boven alles een opgeruimd hoofd. Rosanne is specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. “Keuzes maken en structuur, dat geeft energie en rust.”

Rosanne is zelf werkende moeder met twee jonge kinderen en herkent de problemen waar jonge ouders tegenaan lopen. “Je blijft altijd met een gevoel zitten dat je op alle vlakken tekortschiet. Een valkuil voor de jonge ouders is dat ze te veel plannen, dat werk en privé door elkaar gaan lopen en dat zij zichzelf geen tijd gunnen om te lanterfanten. Die balans tussen werk en privé, zeker als er thuisgewerkt moet worden, erg belangrijk.”

Om een goed beeld te krijgen van de situatie, biedt Rosanne een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer één uur aan. Rosanne bespreekt met de klant wat hem of haar in het dagelijks leven het meest belemmert. Wat zijn de knelpunten, waar liggen de prioriteiten en wat wil de klant bereiken. Als er van beide kanten een klik is, vindt er een vervolgafspraak plaats waarin Rosanne samen met de klant aan de slag gaat. “Vaak kan er met een of twee afspraken al heel veel bereikt worden maar soms zijn er meerdere afspraken nodig om een gesteld doel te behalen.”

ViaRosa is aangesloten bij NBPO, de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers. Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken heeft de NBPO hygiënerichtlijnen opgesteld voor de samenwerking tussen professional organizers en klanten. Afspraken kunnen, indien de klant dit wenst, plaatsvinden via beeldbellen. Maar Rosanne komt ook bij de mensen thuis. “Bij binnenkomst, tijdens onze afspraak en na vertrek doen we er samen alles aan om de verspreiding van corona te voorkomen.”

Meer informatie over ViaRosa is te vinden op www.viarosa.eu of bel naar 0624346660.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant