Logo hetkrantje-online.nl
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Huygens Financiële Diensten voor al uw schadeverzekeringen

  •   keer gelezen   Ondernemer in Beeld

Voorburg - CW4U Beheer Advies & Bemiddeling wordt vanaf 1 juli Huygens Financiële Diensten. Met deze naamswijziging bereidt eigenaar Cor van ’t Walderveen zich voor op de overname van zijn bedrijf door zijn zoon en schoondochter.

Cor van ’t Walderveen is specialist op het gebied van advies, beheer en bemiddeling van schadeverzekeringen. Na vele jaren gewerkt te hebben bij verschillende verzekeringsmaatschappijen, is hij in 2015 zijn eigen verzekeringskantoor gestart. In januari 2017 nam hij een grote portefeuille over waarmee hij zijn bedrijf een goede boost wist te geven. Nu alles goed op de rit staat, vindt hij het tijd om naar de toekomst te kijken en de voortgang van zijn bedrijf zeker te stellen.

“Met onze nieuwe naam wil ik aangeven dat Voorburgers en Leidschendammers bij ons terecht kunnen voor financiële producten zoals men tot een aantal jaar geleden gewend was bij bedrijven als assurantiekantoor Van der Togt en Mahieu Assurantiën.” Het kantoor van Cor is gevestigd in het voormalig gemeentehuis aan de Herenstraat 42.

Huygens Financiële Diensten levert maatwerk als het gaat om schadeverzekeringen. “In Nederland kan men zich tegen veel risico’s verzekeren. Maar welke verzekeringen heeft de klant echt nodig? Welk product past bij zijn of haar situatie en wensen? Om op maat en voordelig verzekerd te zijn, is advies van een onafhankelijke, betrouwbare en deskundige financieel adviseur nodig.”

Ook in geval van schade wil Cor het beste voor zijn klanten. “Ik vind het heel belangrijk dat de schade snel wordt afgehandeld. En als er ingewikkelde formulieren ingevuld moeten worden dan help ik daarbij.” Cor is niet van de communicatie via websites, social media of mail. Hij bezoekt de klant aan huis of de klant komt bij hem op kantoor. “Ik ben een ouderwetse verzekeraar”, geeft hij toe. “Ik wil de mensen graag persoonlijk ontmoeten. Zelfs bij het invullen van een schadeformulier kom ik langs. Ik neem ze graag al deze rompslomp uit handen.”

Cor wil zich in de toekomst ook bezig gaan houden met VVE-beheer. “Ik verzorg nu al voor veel Verenigingen van Eigenaren de verzekeringen. Vaak bereid ik de jaarlijkse vergaderingen al voor en ben hier ook bij aanwezig. Een volgende stap is het overnemen van het beheer zoals het regelen van het onderhoud. Vanaf 1 juli krijg ik hulp van Jan Willem Lauwers die het beheer voor zijn rekening gaat nemen, waarbij mijn schoondochter en ik ondersteunende werkzaamheden verrichten.

Daarnaast wil Cor zich gaan richten op het begeleiden van mensen die in de financiële problemen komen. Cor en zijn schoondochter gaan de opleiding tot budgetcoach doen zodat ze goed voorbereid deze nieuwe bedrijfstak van Huygens Financiële Diensten op kunnen gaan zetten. “Als mensen in financiële problemen komen, merk ik dit zelf direct als zij de verzekeringen die ze bij mij hebben lopen niet meer kunnen betalen. Ik wil deze mensen gaan helpen met het op orde krijgen van hun administratie en zo meer grip krijgen op hun financiële situatie.”

Huygens Financiële Diensten staat voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij het belang van de klant centraal staat. Voor het maken van een afspraak bel dan naar 070-2142769 of 06-25404444. Cor komt graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Meer berichten