Logo hetkrantje-online.nl
<p>De twee enthousiaste en ervaren ondernemers Sandra en Angelique vertellen enthousiast over hun kapsalon. </p>

De twee enthousiaste en ervaren ondernemers Sandra en Angelique vertellen enthousiast over hun kapsalon.

ONDERNEMER IN BEELD

Ouderwets vakmanschap en gezelligheid bij HAAR Salon Duivenvoorde

  •   keer gelezen   Ondernemer in Beeld

Leidschendam - Klein maar fijn was de gedachte toen ik binnenstapte bij Haar Salon Duivenvoorde. Twee enthousiaste en ervaren ondernemers vertellen enthousiast over hun salon.

Je merkt gelijk; dit zijn vakmensen die met gevoel, open armen en enthousiasme klanten willen ontvangen. De klanten behandelen zoals zijzelf behandeld willen worden. Met persoonlijke aandacht en interesse en met ‘ouderwetse’ gezelligheid in de vorm van een lekker kopje koffie met een koekje.

Zij vertellen: “Ouderwets betekent niet dat we ouderwets zijn, maar dat we kapsels kunnen maken die draagbaar zijn en waar men zich prettig bij voelt. We hebben enorm veel ervaring en vinden dat onze klanten zich vrij moeten voelen om te zeggen wat hun wensen zijn. Duidelijk mogen aangeven wat je wilt en wat niet. Dat vinden wij heel belangrijk!”

De gezellige salon kunt u vinden in het Dienstencentrum van Stichting Duivenvoorde hier wonen veel 55-plussers zelfstandig. “Maar ook anderen van buitenaf die zich aangesproken voelen door onze manier van werken zijn van harte welkom.”

Vijf jaar geleden nam Sandra de salon over. Met haar moeder heeft ze de salon opgebouwd tot wat het nu is. Na het overlijden van Sandra haar vader was het moment gekomen voor Trix (de moeder van Sandra) om te stoppen met werken. Sandra: “Ik vond het heel zwaar om het helemaal alleen te doen en moest vaak nee verkopen omdat ik niet genoeg tijd beschikbaar had voor al mijn klanten.”

Angelique heeft na 35 jaar bij dezelfde Leidschendamse kapsalon gewerkt te hebben het besluit genomen voor zichzelf te willen beginnen. Tijdens de corona-lockdown zijn ze met elkaar in gesprek gegaan en in mei is Angelique van start gegaan als compagnon.

“Het is fantastisch om met iemand samen te werken die zoveel ervaring en passie heeft voor het vak, wij vullen elkaar perfect aan. Ieder heeft zijn kwaliteiten en juist dóór deze samen te bundelen versterken we elkaar, ervaren we meer ruimte en hebben we nog meer plezier in ons vak.”

Sinds begin november zijn zij onder andere gestart met het sturen van verjaardagskaarten naar vaste klanten. Deze kaart geeft tevens 15% korting geeft op een behandeling. ”Zo willen wij onze klanten laten weten dat wij blij met ze zijn”. Daarnaast krijgt elke klant een afsprakenkaart en wanneer deze vol is, ontvangt de klant een GRATIS haarproduct.

HAAR Salon Duivenvoorde is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag. De salon is ook via de achterkant (t.h.v. Multi Fysio) bereikbaar. Bel 070-3014017 tussen 09:00- 16:00 voor het maken van een afspraak. Volg hen op Facebook om op de hoogte gehouden te worden en voor leuke (kortings)acties: www.facebook.com/haarsalonduivenvoorde.

Meer berichten