Logo hetkrantje-online.nl
ondernemer van de week

Nieuwe Hypotheekshop in Herenstraat Voorburg

  •   keer gelezen   Ondernemer in Beeld

Voorburg - “Een hypotheek afsluiten is een grote financiële beslissing voor mensen. Vaak een van de belangrijkste beslissingen in hun leven. Wij gaan op een creatieve manier op zoek naar de hypotheek die het best past bij de klant”, vertelt Youri van Bemmelen van de nieuwe Hypotheek Shop in de Herenstraat in Voorburg. Samen met Ivo Roest staat hij klaar om inwoners van Leidschendam-Voorburg te voorzien van een hypotheek die past bij ieders wensen en persoonlijke situatie. 

Youri en Ivo komen beide uit de financiële wereld en hebben jaren bij ABN AMRO gewerkt. Youri heeft in functies als financieel adviseur, accountmanager, financieel planner en de laatste vier jaar als private banker bij ABN AMRO MeesPierson de nodige ervaring opgedaan waarmee hij de stap naar een eigen financieel adviesbureau wel durfde te nemen. Ook Ivo heeft na zijn bachelor Business Administration verschillende functies in de financiële dienstverlening vervuld bij ABN AMRO.

Heel toevallig besloten zij allebei om eind 2019 een half jaar sabbatical te nemen om de wereld over te reizen. Helaas moesten zij, vanwege corona, deze reis eerder afbreken maar zij hebben die tijd wel goed gebruikt om zich te heroriënteren op hun toekomstige carrière. Al snel bleek dat zij dezelfde ambitie hadden en na wat brainstormen besloten zij samen een financieel adviesbureau te starten.

Omdat de Hypotheekshop hen alle vrijheid biedt op het gebied van ondernemen en het realiseren van persoonlijke ambities besloten zij met hen in zee te gaan. “Via deze organisatie kunnen wij gebruik maken van zo’n veertig geldverstrekkers waardoor wij voor elke klant een passende hypotheek kunnen afsluiten”, zegt Youri. “Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken, banken of andere financiële organisaties. Zo vinden wij altijd de beste hypotheek die past bij de situatie en toekomstdromen van de klant”, vult Ivo aan.

Natuurlijk moest er ook nog een pand gevonden worden van waaruit Youri en Ivo hun werkzaamheden kunnen verrichten. Via de zwager van Youri, de eigenaar van restaurant Meatpoint, werden zij attent gemaakt op het naastgelegen pand dat leegkwam. Door het aanbrengen van de bekende Hypotheekshopkleur oranje en een mooi fotobehang van de Herenstraat uit vroeger tijden werd het ruime pand ook echt hun winkel met verschillende kantoorruimtes en spreekkamers.

De financiële dienstverlening is een complexe branche die volop in ontwikkeling is. Je krijgt hier te maken met bijvoorbeeld veranderende wet- en regelgeving en digitalisering. Youri en Ivo volgen deze ontwikkelingen op de voet en zorgen er door middel van opleidingen voor dat zij up-to-date blijven qua kennis. Neem daarbij de jarenlange ervaring en de klant kan verzekerd zijn van een advies dat het best past bij zijn of haar persoonlijke situatie.

Bij Youri en Ivo staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom zijn zij een samenwerking aangegaan met Zonne-Energie Op Maat. Youri en Ivo bespreken het belang van verduurzaming met de klant en adviseren vaak deze energiebesparende maatregelen mee te financieren.

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en ervaar de positieve energie en het enthousiasme van deze gedreven ondernemers. Meer informatie: www.hypotheekshop.nl/vestigingen/voorburgherenstraat/ of bel naar 070 7854658.

De Hypotheekshop is aangesloten bij de AFM, de organisatie die toezicht houdt op de financiële markten.

Meer berichten