Afbeelding
ondernemer van de week

Beautysalon Day Skin & Lifestyle in Mall of the Netherlands

Ondernemer in Beeld 755 keer gelezen

Leidschendam - In Mall of the Netherlands opent op 17 juli Day Skin & Lifestyle haar deuren. Deze beautysalon is een plek waar schoonheid een beleving wordt.

Door Inge Koot

“Als je langs onze winkel loopt dan zie je iets gebeuren. Heb je vragen over je huid, wil je graag producten kopen, ben je opzoek naar die ene kleur nagellak of zoek je de juiste kleur foundation? Dan kun je tijdens openingstijden gewoon binnenlopen. Ook doen we in de winkel kleine behandelingen zoals make-up aanbrengen, gelnagels lakken en wenkbrauwen stylen.”

Dayenne de Graaf kan niet wachten tot zij eindelijk haar mooie winkel in Mall of the Netherlands aan de Kornoelje 16A kan openen. Op het moment van het interview wordt er nog volop gebouwd aan haar nieuwe onderkomen waar drie schoonheidssalon, een wachtruimte en een winkel gaan komen. “Ik heb hier zo naar uitgekeken. Ik ben al 2 jaar op zoek naar een pand in een drukke winkelstraat. In december heb ik besloten naar Mall of the Netherlands te gaan en 17 juli gaan we open.”

Schoonheidsspecialist Dayenne heeft twaalf jaar een ruimte gehuurd in een kapsalon. Daarvoor heeft zij 8 jaar bij een werkgever als schoonheidsspecialist gewerkt. Als dochter van een ondernemersgezin vond zij het tijd worden voor haar eigen salon. Een nieuwe salon verdient volgens Dayenne ook een nieuwe naam die aangeeft dat zij meer doet dan een schoonheidsbehandeling.

Bij Day Skin & Lifestyle kan men terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. Voorafgaand aan een behandeling krijgt men een huidanalyse. Onderdeel van de behandeling is een verzorgingsadvies. Daar hoort de innerlijke verzorging ook bij. “De effecten van goede voeding en een gezonde leefstijl zijn zichtbaar op de huid. De gezondheid van de huid is veel meer dan alleen de buitenkant. Wij kijken ook naar de lifestyle van de klanten en geven waar nodig advies en tips. Onderdeel daarvan zijn supplementen. In de toekomst wil ik mij veel meer gaan verdiepen in orthomoleculaire voeding”

Day Skin & Lifestyle gaat op 17 juli van start met drie medewerkers naast Dayenne. “Allemaal met de nodige ervaring en door verschillende trainingen op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.”

Haar huidige klantenkring staat al te popelen om een afspraak te maken op de nieuwe locatie. Zij weten dat je tijdens een behandeling bij Dayenne altijd wordt verrast. “Ik behandel tijdens het masker bijvoorbeeld de schouders, maar ook de voeten of handen kunnen gemasseerd worden. Ik wil dat de klant naar huis gaat met een wauw-gevoel.” Om die reden heeft zij ook een wachtruimte waar de klant na afloop nog even kan nagenieten met een kopje koffie of thee.

De producten die Dayenne in haar salon en winkel gebruikt en verkoopt zijn met zorg geselecteerd. Bijvoorbeeld de innovatieve huidverzorgingsproducten van Dermalogica die met krachtige ingrediënten zorgen voor direct, zichtbaar resultaat en langdurige huidverbetering. Ze heeft een uitgebreid assortiment nagellakken van O.P.I., de bruin-zonder-zon producten van Marc Inbane, producten van RevitaLash, zoals mascara, wimperserum, eyeliner en wenkbrauwserum, voor volle, lange en mooie wimpers en het merk Delilah make-up.

Day Skin & Lifestyle is van maandag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 20.00 uur, op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Loop eens binnen en laat je adviseren over alles wat met huid, nagels en make-up te maken heeft. Meer informatie op dayskinandlifestyle.nl, of bel 070-444 70 79 en volg de salon op Facebook en Instagram.

Uit de krant