Shopmanager Gaetano van Vugt voor de winkel van Rebellenclub aan de Duindoorn in de Westfield Mall of the Netherlands (foto/tekst: DJ).
Shopmanager Gaetano van Vugt voor de winkel van Rebellenclub aan de Duindoorn in de Westfield Mall of the Netherlands (foto/tekst: DJ).
ondernemer van de week

Alles net even anders bij Rebellenclub in Westfield Mall

Ondernemer in Beeld 1.561 keer gelezen

Leidschendam - De winkel van Rebellenclub aan de Duindoorn in de Westfield Mall of the Netherlands biedt een complete wooncollectie met meubels als zitbanken, stoelen, kasten, tafels, maar ook diverse woonaccessoires van lampen, vloerkleden en kussens tot vazen, serviesgoed en posters.

“De Rebellenclub biedt jonge ontwerpers een platform en de kans hun idee in de markt te zetten”, vertelt shopmanager Gaetano van Vugt. “We selecteren items die een verhaal vertellen, net even anders zijn en iets unieks toevoegen aan datgene wat al bestaat. Elk product is met zorg geselecteerd en past bij de huidige trends.”

Hij vervolgt: “Met ons merk richten we ons op producten die helemaal van nu zijn. We vinden het belangrijk om producten te verkopen die een verhaal vertellen, net even anders zijn en iets unieks toevoegen. Onze filosofie is om bij de ontwikkeling van deze producten vooral te werken met jonge getalenteerde Nederlandse ontwerpers en illustratoren. Met de Rebellenclub geven we ze een platform om een breder publiek te bereiken. Zo kunnen we onze klanten verrassen met originele producten. Maar we vinden de samenwerking vooral ook heel leuk.” 


Shopmanager Gaetano van Vugt en medewerkster Tasha Kieboom in de winkel aan de Duindoorn in de Westfield Mall.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de Rebellenclub. “We werken samen met duurzame bedrijven en ontwerpers”, geeft Van Vugt aan. “Veel van de producten worden ambachtelijk met de hand gemaakt van gerecyclede materialen als leer en weefstof of op een sociale werkplaats geproduceerd. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met ‘lokale’ leveranciers van binnen Europa. Er zijn geen tussenschakels. Onze producten worden zo op de snelste manier bij onze klanten thuis afgeleverd.”

Je kunt altijd in de winkel langskomen voor een kop koffie en een praatje. Je krijgt persoonlijk gratis stylingadvies en op afspraak is er een stylist aanwezig. Je kunt ook geholpen worden bij het samenstellen van de ideale bank. Alle zitbanken zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, opstellingen, kleuren, stoffen en poten tegen een vaste prijs. Het hoeft ook niet exact hetzelfde model te zijn, want alles is maatwerk.

Daarnaast kun je gebruik maken van de 3D online configurator op Rebellenclub.com. Een overzicht van de beschikbare stoffen en kleuren is te vinden in de digitale stoffenkaart en de stofstalen in de winkel. “Als je iets gezien hebt op de site of in de winkel en de stof wilt bekijken of vergelijken, kun je ook een stukje stof op laten sturen of meenemen”, laat Gaetano weten. 

De hele zomer (t/m 5 september) geldt bij Rebellenclub een korting van 15% op alle banken en deze worden binnen Nederland ook gratis thuisbezorgd.

Rebellenclub bevindt zich aan de Duindoorn 60 (Westfield Mall of the Netherlands). De winkel is open op maandag van 11.00 tot 20.00 uur, op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Kijk voor meer informatie ook op www.rebellenclub.com.

Uit de krant