Tamara en Maurice: Flow-Enzo is er voor iedereen

Ondernemer in Beeld 135 keer gelezen

Leidschendam - Anderhalf jaar knokken om open te mogen van de gemeente. Vervolgens met veel energie van start gaan en inmiddels worden de vruchten zichtbaar van alle inspanningen van het management van restaurant Flow- Enzo aan de Leidschendamse Veursestraatweg 6-8. Ondanks dat de politieke discussie over het horecabeleid in de gemeente is verdwenen, kampen ook deze ondernemers nog altijd met de naweeën.

Door Bart Bakker

,,Deze gemeente herbergt een aantal ambtenaren die totaal niet betrokken zijn,’’ concludeert het management tijdens een langdurig interview waarbij alle dossiers op tafel komen. ,,We hebben de publicaties in Het Krantje en op Het Krantje Online over de horeca met interesse gevolgd. Onze ervaring is dat je in deze gemeente moet oppassen, ambtenaren slecht bereikbaar zijn en er geen consequent beleid wordt gevoerd. We hebben in meerdere gemeenten in Nederland horecazaken opgezet. Maar zulk amateurisme als in Leidschendam- Voorburg hebben we nog niet eerder meegemaakt. Toch geven we niet op. Het geeft ons in elk geval veel voldoening dat Flow-Enzo in een grote behoefte voorziet.’’

Sfeervol

Flow-Enzo wordt gerund door het enthousiaste duo Tamara en Maurice. Een bezoek aan het restaurant leert dat er sprake is van een sfeervolle en ongedwongen sfeer. ,,Iedereen is bij ons van harte welkom,’’ zegt Tamara. ,,Aan de voor- en achterzijde zijn er vele mogelijkheden. Tevens hebben we voor gezelschappen een zogenaamde Koepelzaal ter beschikking. De Koepelzaal heeft zijn naam te danken aan het glas in loodplafond waarbij sprake is van een intieme verlichting, lambriseringen en loungebanken. De Koepelzaal biedt de mogelijkheid tot een reservering van vier tot honderd personen”.

Veelzijdig

Er is sprake van een veelzijdige menukaart, waarvan de gerechten met veel culinaire zorg en dagverse producten worden klaargemaakt. “We hebben een bijzonder menu-concept ontwikkeld,” vertelt Tamara. “Ons motto is dat we jong en oud een onvergetelijke avond willen bezorgen en hen op deze wijze graag tegemoet komen”.“Tevens kan iedereen bij Flow-Enzo terecht van een simpele saté tot één van de beste biefstukken van Leidschendam en omgeving,’’ vult Maurice aan. “Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Tevens serveren we overheerlijke spareribs. Flow-Enzo heeft een uitgebreide wijnkaart met onder andere Italiaanse en Franse huiswijnen van goede kwaliteit. Van dinsdag tot en met vrijdag kan men binnenkort een bepaald hoofdrecht voor een speciale prijs uitkiezen.

Gast van de Maand

De afgelopen maanden is Flow-Enzo een samenwerking opgestart met een aantal sportclubs. Zo is men lid geworden van de businessclub van tennisclub VLTC Sobri, wordt er meegedaan mee het SEV-pasje systeem en zijn (commissie)leden van RKAVV inmiddels vaste gasten. “We willen graag veel terug doen voor de lokale gemeenschap”, besluit het management. “Zo gaan we het fenomeen van ‘Gast van de Maad’ invoeren. Als iemand dit verdient, dan krijgt men een gratis diner aangeboden”. Meer informatie is te vinden op de website www.flow-enzo.com of te verkrijgen via telefoonnummer 070- 7534112 of via het e-mail info@flow-enzo.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant