‘Dankzij GoldLabel komt een droom uit’

Ondernemer in Beeld 115 keer gelezen

Desiree Dorrestein en Marianne Houweling hebben naast hun cateringbedrijf ‘GoldLabel’ in het fraaie pand in de Venestraat nr 119 te Leidschendam, beiden nog een baan en een gezin. Waar Desiree werkt als managementassistente bij Medisch Centrum Haaglanden, is Marianne purser bij de KLM. Kortom, het is bijzonder knap hoe zij hun bedrijf vanuit de Venestraat opbouwen, het gezin runnen en actief zijn in hun baan. Door hun inspanningen laten de beide ondernemende vrouwen zien, dat ‘time-management’ een bijzondere kwaliteit is en dat je ook in deze tijd niet voor je idealen hoeft weg te lopen”.

Door Bart Bakker

“We weten dat dit best een lastige tijd is om een bedrijf op te bouwen”, vertelt Marianne. “Maar als je echt ergens in gelooft, moet je het gewoon aandurven om je droom waar te maken”.

“Dromen zijn dan ook geen bedrog”, vult Desiree aan. “Het is nog steeds onwerkelijk als je ’s ochtends dit geweldige pand binnenkomt en je ziet wat we in korte tijd hebben bereikt. Dankzij onze baan weten we wat klantgerichtheid inhoudt. Dat vinden we allebei enorm belangrijk. Ik deed al enkele jaren cateringen als hobby, maar was hiermee nooit officieel een bedrijf gestart. Ik kreeg op een gegeven moment een opdracht voor een ‘walking-dinner’ voor zestig personen. Marianne en ik kennen elkaar via de school van onze kinderen. Zij bood aan om me te helpen. Ik aanvaardde haar aanbod en zo is het begonnen. Dit liep dermate goed dat we beiden niet konden wachten om onze plannen op papier te zetten”.

Plan

“We hebben vervolgens een uitgebreid ondernemersplan geschreven”, vervolgt Desiree. “Hierin verwerkten we onze missie. We begonnen cateringen vanuit huis te verzorgen”.

“Daarna ging het hard”, vult Marianne aan. “In december zagen we dit pand leeg staan en hebben we meteen toegeslagen. Vrijwel alles hebben we hier zelf gerealiseerd. Dat was dus enkele maanden keihard werken”.

Kracht

“De kracht van GoldLabel is het realiseren van een verregaande persoonlijke aandacht en gastvrouwschap in combinatie met heerlijke gerechten “. Voor werkelijk elke gelegenheid organiseren we een passende catering die tot in de puntjes verzorgd is”, aldus Marianne. “Het bereiden van bijzondere maaltijden en hapjes is onze passie. GoldLabel staat garant voor het hoogste serviceniveau in combinatie met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Voor elk budget proberen wij een oplossing te vinden”.

Veelzijdig

Inmiddels zijn Desiree Dorrestein en Marianne Houweling reeds actief geweest op barbecues, bruiloften, begrafenissen, verjaardagen, recepties en zakelijke meetings, waar veelzijdige lunches en diners werden verzorgd. “We hebben een leuke groep vrouwen om ons heen die als het nodige is de helpende hand toesteken”, aldus Marianne. “We weten dat zij hetzelfde serviceniveau als wij voor ogen hebben”.

“We letten op de kleinste details,’’ zegt Desiree. “Zo nemen we altijd bloemetjes mee voor op de statafels of zorgen voor extra feestelijke aankleding van het interieur, zodat onze klant daar verder niet aan hoeft te denken.’’

Marianne: “We hanteren niet voor niets de slogan: ‘Catering naar wens’. Neem bijvoorbeeld een begrafenis. Dat weet je dat je geruisloos je werk moet doen. Een barbecue kan daarentegen weer heel vrolijk zijn”.

Website

De website www.thegoldlabel.nl is één van de mooiste uit de regio. “Bij veel bedrijven is de website een ondergeschoven kindje”, aldus Desiree, die bereikbaar is via het mobiele nummer 06-11 11 93 63. “Bij ons zijn de site, onze glimlach, klantvriendelijkheid en het pand het visitekaartje”.

 

 

Uit de krant