Chinees-Indische topkwaliteit

Ondernemer in Beeld 160 keer gelezen

Voorburg - Veel gasten hebben in de loop der jaren de weg gevonden naar het bekende Chinees-Indische restaurant De Mandarijn uit Leidschendam- Voorburg. Maar wat is nu geheim van eigenaar Johan Leung, die als hard werkende en geslaagde horecaondernemer in de loop der tijd velen een onvergetelijk diner heeft bezorgd?

"Al meer dan 20 jaar verwennen wij onze gasten met heerlijk eten en goede service", vertelt Johan. "Op onze kaart staan alleen gerechten die we zelf ook lekker vinden. De Mandarijn staat voor genieten in een gezellige en informele sfeer van zowel Chinese/Kantonese gerechten als Indische en Thaise gerechten".

De Mandarijn heeft een culinaire keuken met heerlijke Indische en Chinese gerechten. De kaart heeft telkens weer nieuwe verrassingen. Veel relaties en werknemers van bedrijven spreken dan ook een voorkeur uit voor de keuken van chef-kok Chang. Je kunt hier werkelijk heerlijk eten. De gastvrijheid en culinaire hoogstandjes zijn van een hoog niveau. Telkens zijn weer andere gerechten op de kaart te vinden.

Band

Op het moment dat de gasten aanschuiven, praat Johan Leung eerst even bij. "Ik vind het belangrijk om een bepaalde band op te bouwen", zegt hij. "Daarna beginnen we over onze gerechten. Door mijn werk als restauranteigenaar heb ik vele vriendschappen gekregen. Zoiets is mooi om te ervaren".

Nieuw concept

Op het moment dat de menukaart ter sprake komt, vertelt Johan met enig enthousiasme over zijn nieuwe concept. "Dit is een groot avontuur", zegt hij. "Er is een ruime keuze aan exclusieve Chinese en Kantonese gerechten. Het zijn Chinese tapas. Dit houdt in dat onze gasten genieten van meer dan 80 kleine Chinese gerechten, inclusief soep en dessert. Men kan zo vaak bestellen als men maar wil voor een vaste prijs. Op een apart kaartje kan men de verschillende gerechten aankruisen".

Creativiteit

Het tekent de creativiteit van Johan Leung dat hij dit soort originele concepten bedenkt. Iedereen kan in alle rust het boekwerk met alle 'tapas'-gerechten bestuderen. Er is echt van alles mogelijk. Het is een soort Chinees-Indische rijsttafel die je helemaal zelf samenstelt. De kaart is ingedeeld in soepen, salades, wokgerechten, teppanyaki, gepaneerde gerechten, geroosterde en gefrituurde hapjes, groentes en diverse bijgerechten. Het zijn kleine hoeveelheden waarbij er vijf keer drie gerechten per persoon besteld mogen worden.

Uniek

"We zijn één van de eerste Chinees-Indische restaurant van de regio Haaglanden die de gasten zoiets kan uitserveren", zegt Johan Leung met enige trots, die verwijst naar de tekst van 'Hemelse verrassing' op de kaart. Johan legt vervolgens aan zijn gasten uit dat het om een combinatie van drie soorten vlees in een gekruide en pikante saus gaat". Kortom, de Mandarijn is voor jong en oud echt een aanrader. De gasten hebben dan ook heb veel respect voor het ondernemerschap van Johan Leung.

De Mandarijn bestaat al meer dan 20 jaar en is gevestigd in Voorburg aan de Klaverweide (naast de Hoogvliet). Het restaurant heeft een afzonderlijke afhaalruimte. Hier kan men alle gerechten gewoon meenemen en er vervolgens thuis van genieten. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Het restaurant is te vinden aan de Klaverweide 64-66 en bereikbaar via telefoonnummer 070 320 0741 en e-mailadres info@demandarijn.com. Kijk ook op www.demandarijn.com.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant