De pooltafels in The Pool zijn voorzien van nieuwe professionele lakens (foto: PR).
De pooltafels in The Pool zijn voorzien van nieuwe professionele lakens (foto: PR).

Avondje uit bij The Pool

Ondernemer in Beeld 858 keer gelezen

Leidschendam - The Pool, het poolcentrum aan de Damlaan 36, leeft als nooit tevoren. De ondernemers Sander van Unen en Oscar Piepenbroek doen er alles aan om het poolcentrum te laten bruisen. Zij worden daarbij ondersteund door bedrijfsleider Flint Pisa, al vele jaren een bekend gezicht in dit pool- en dartcentrum in Leidschendam.

Hoewel niet voor iedereen bekend, bevindt The Pool zich al 20 jaar op dezelfde locatie in het hartje van het Damcentrum. In The Pool kan men ook terecht voor andere speelactiviteiten. Zo is er naast de poolruimte een ruimte waar gedart kan worden en staat er een grote spelletjeskast vol leuke bord- en kaartspellen. De afgelopen maanden is er veel opgeknapt in het centrum. Zo zijn alle pooltafels voorzien van professionele nieuwe lakens en zijn ook de dartbanen vernieuwd.

Er kunnen live sportwedstrijden worden gevolgd via de beamer die in de poolzaal hangt en binnenkort zullen hier nog drie grote tv schermen bij komen op verschillende plekken in de ruimte. “Wij hebben nog veel meer plannen met The Pool”, vertelt de enthousiaste ondernemer Sander van Unen. “Wij willen van The Pool een plek maken waar je een volwaardige avondje uit kan beleven.”

Competitie
In The Pool kunnen zowel recreanten als competitiespelers poolen en darten. Er wordt door vijf pool- en drie dartteams competitie gespeeld in verschillende klassen. Momenteel is er nog ruimte voor nieuwe teams. Belangstellenden kunnen zich aanmelden als individu, of met een team. Een poolteam bestaat uit 3 tot 6 personen en een dartteam uit minimaal 4 personen. De competitiewedstrijden vinden op een doordeweekse avond plaats. De dartcompetitie is hiernaast ook op vrijdagavond.

Toernooien
The Pool organiseert met regelmaat toernooien voor zowel poolen als darten. Zo is het eerstvolgende darttoernooi op 24 november. Het eerstvolgende pooltoernooi wordt nog gepland. Daarnaast organiseren Sander, Oscar en Flint elke maand een speciale poolavond, House Nation met verschillende dj’s, verzorgd en gehost door de enige echte DJ Gizmo. Kijk voor meer informatie over deze toernooien, feestavonden en overige zaken op de website of op de facebookpagina: www.thepool36.nl, www.facebook.com/thepool36.

Ladiesnight
Kortom: The Pool is bij uitstek geschikt voor een avondje poolen, darten en gezelligheid voor mensen vanaf 16 jaar tot aan alle leeftijden, alleen, of met een groep vrienden. Het reguliere tarief voor een pooltafel is 9 euro per uur. Op dinsdag is het ladiesnight: echte ladies kunnen dan gratis poolen. Tevens is de tafelhuur iedere avond tot 20.00 uur voor de helft van de prijs.

Het poolcentrum, The Pool aan de Damlaan 36, is geopend van maandag tot en met donderdag van 18.00 tot 02.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 16.00 tot en met 02.00 uur en op zondag van 12.00 tot 02.00 uur.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant