Delphin Massages en Beautysalon

Ondernemer in Beeld 691 keer gelezen

Leidschendam - Naast een palet aan massages gebaseerd op zowel de Oosterse filosofie als de Westerse massagetechnieken kan men bij Delphin Massagepraktijk en Beautysalon sinds 11 november ook terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. In december geldt de introductie aanbieding, voor een uitgebreide behandeling op basis van Janssen Cosmetics Party Treatment, van 85,- voor 65,- euro. Degene die de behandeling voor 24 december boekt maakt kans op een rug-, schouder en nekmassage ter waarde van 30 euro. Even heerlijk ontspannen voor de komende feestdagen.

Jacqueline en Denise de Braal, moeder en dochter, zijn in 2007 gestart met de massagepraktijk. Jacqueline heeft ruim 27 jaar bij de overheid gewerkt en vond dat het tijd werd om het roer om te gooien. “In onze zoektocht naar een studie voor Denise kwamen we terecht bij de opleiding voor sportmasseur”, vertelt Jacqueline. “Toen dacht ik, dat vind ik ook leuk en zo zijn wij samen met deze opleiding gestart.”

Huidanalyse
Dat dit zo snel zou uitgroeien tot een succesvolle massagepraktijk hadden ze niet durven dromen. Vele cursussen en opleidingen verder kunnen ze nu bijna elke denkbare massage bieden. En sinds 11 november dan ook de beautybehandeling. Hierin heeft Jacqueline zich gespecialiseerd. Jacqueline werkt met drie verschillende merken waarbij zij na een huidanalyse en in overleg met de klant bepaalt welk product het best passend is.

De producten voor de massage zijn etherische oliën zonder chemische toevoegingen. De beautyproducten zijn op natuurlijke basis, waarvan Janssen Cosmetics juist nanotechnologie gebruikt om door te kunnen dringen in de onderste huidlagen voor huidverbetering.

Sportblessures
Op het gebied van massages hebben Jacqueline en Denise ook veel te bieden. Sportblessures vormen een belangrijke pijler in de praktijk maar ook nek-, rug en schouderklachten komen veelvuldig voor. “Mensen zitten veel achter de computer en zitten dan vaak in een verkeerde houding. Daardoor krijgen ze klachten”, vertelt Denise.

“Naast masseren geven wij ook adviezen hoe de houding te verbeteren.” Jacqueline en Denise werken veel samen met huisartsen en fysiotherapeuten. “De fysiotherapeut zorgt ervoor dat de spieren versterken en wij zorgen er met een massage voor dat de spier ontspant en ontlast wordt door de doorbloeding te verbeteren.” Een nieuwe cliënt krijgt altijd eerst een intakegesprek waarna in overleg een behandelingsplan wordt opgesteld.

Massagetechnieken
Delphin Massagepraktijk en Beautysalon biedt een groot aantal massagetechnieken. Bijvoorbeeld de Hot Stone massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basaltstenen waarmee in combinatie met de massageolie de doorbloeding wordt gestimuleerd en waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. De chocolademassage zorgt voor ontspanning en een gelukzalig gevoel maar is daarbij bijzonder geschikt voor mensen met een droge en/of cellulite huid. De olie voedt en verzacht de huid. Een voetreflexmassage zorgt voor verlichting van stress en spanning, verbetering van de doorbloeding en het opheffen van blokkades in het zenuwstelsel. Het helpt lichaam en geest weer in balans te komen.

Voor mensen met zwaar geestelijk werk bieden ze de Indiase hoofdmassage waardoor in 20 minuten tijd de cliënt volledig ontspannen huiswaarts keert. Vooraf aan elke massage en schoonheidsbehandeling kijken Jacqueline en Denise nauwkeurig hoe de gesteldheid van huid en lichaam op dat moment is. Jacqueline: “De huid is nooit iedere dag en ieder seizoen in dezelfde conditie. En dat geldt ook voor het lichaam. Waar zitten de klachten en wat gaat alweer beter? Dat bespreken we voor elke behandeling.”

Delphin Massagepraktijk en Beautysalon is geopend van 09.00 tot 22.00 uur. Dus ook na het werk kan men bij Delphin terecht. Op de website staan alle behandelingen duidelijk beschreven: www.delphinmassage.nl. De praktijk bevindt zich aan de Hendrik van Randwijkstraat 73 in Leidschendam en is bereikbaar via tel. 06-52100283.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant