Alle producten zijn van de allerbeste kwaliteit.
Alle producten zijn van de allerbeste kwaliteit.

Vakmanschap bij uitstek

Ondernemer in Beeld 147 keer gelezen

Ypenburg - Wie kent ze niet, de bekende keurslager op Ypenburg Roelof en Esther Ende aan de Oude Kustlijn in het winkelcentrum. Deze vakmensen bij uitstek hebben met hun team van enthousiaste medewerkers de afgelopen jaren heel veel successen behaald.

Een echte slager is een ambachtsman (of -vrouw) in hart en nieren. Roelof Ende heeft een jarenlange opleiding gevolgd zoals uitbenen, worst maken, verdelen, herkennen, anatomie, bereiden, adviseren en meer. Daarnaast is deze Ypenburgse slager praktijkopleider en daardoor bevoegd om zelf slagers op te leiden. Hij heeft tussendoor diverse cursussen gedaan waaronder voor traiteur-, en specialiteitenslager. Hij is op dit moment zelfs bezig met de opleiding tot voedingsadviseur vlees.

Dit laatste omdat er steeds meer mensen en vooral kinderen te maken krijgen met allergieën. Om een goed advies te kunnen geven en om mooie en lekkere producten te kunnen maken zonder allergenen is een goede kennis van zaken noodzakelijk. Een van nature goed stuk vlees heeft geen smaak-, geur- of kleurstoffen nodig die in een laboratorium zijn samengesteld.

Gezondheid
Roelof en Esther Ende hebben onlangs het Keurklasse certificaat uitgereikt gekregen. Hiermee hebben zij een beloning ontvangen voor de inzet op duurzame bedrijfsvoering. Zij introduceerden deze zomer Keurklasse scharrelkip en deze overstap is zeer goed ontvangen bij de klanten. De maaltijden en grillproducten worden hier dus ook van gemaakt. De prijs van deze verantwoorde scharrelkip ligt wel iets hoger dan van reguliere kip, maar de klanten reageerden allemaal positief op de goede herkomst, de smaak en het verhaal van deze kip. Wie wil er nu niet gezonde kip eten?

Ook het varkens- en rundvlees zijn van goede, gecontroleerde afkomt. Alles komt van Nederlandse bodem en wordt betrokken van een boer in de regio Meerkerk. De dieren worden daar goed verzorgd, krijgen gezonde voeding en groeien op in alle rust. Als het kan buiten en anders in een ruime stal met veel daglicht zodat zij een normaal dag-en-nachtritme hebben.

Kwaliteit
“Doordat wij altijd een hoge kwaliteit nastreven denkt men vaak dat wij duurder zijn”, aldus Esther Ende. “Maar wist u dat vele luxe vleeswaren zoals gebraden rosbief, fricandeau en gekookte hammen op hetzelfde prijsniveau ligt als die van de gemiddelde supermarkt. Het verschil is alleen dat zij roepen: Wij zijn de goedkoopste en de ambachtelijke slager roept: Wij zijn de beste.”

Bij Roelof en Esther Ende vindt u een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. U kunt er terecht voor hoogwaardige producten zoals vlees en vleesproducten, vleeswaren, catering, maaltijden, grillproducten, belegde broodjes, saladeschotels, soepen, schepsalades , gourmet, fondue- en barbecueproducten, smulstenen etc. Bijna al deze producten komen uit eigen keuken.

Nog geen klant? Kom eens langs op de Oude Kustlijn 97, of bel voor informatie 070-307 77 40 of 070-4155524. De keurslager op Ypenburg is geopend van ma./vr. van 08.00 tot 18.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Op www.ende.keurslager.nl is uitgebreide informatie te vinden (tekst en foto: Dick Muijs).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant