Gratis Thaise massages | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
De masseuses van Oriental Health Center, met in het midden Sunee Kauderer, hebben veel zin in de verhuizing naar het tegenoverliggende pand (foto: Inge Koot).
De masseuses van Oriental Health Center, met in het midden Sunee Kauderer, hebben veel zin in de verhuizing naar het tegenoverliggende pand (foto: Inge Koot).

Gratis Thaise massages

  •   164 keer gelezen   Ondernemer in Beeld
De masseuses van Oriental Health Center, met in het midden Sunee Kauderer, hebben veel zin in de verhuizing naar het tegenoverliggende pand (foto: Inge Koot).
De masseuses van Oriental Health Center, met in het midden Sunee Kauderer, hebben veel zin in de verhuizing naar het tegenoverliggende pand (foto: Inge Koot).

Voorburg - De eerste Thaise massagesalon in Voorburg is na 5 jaar uit haar jasje gegroeid. Op 5 mei opent Oriental Health Center haar nieuwe en veel grotere salon aan de Parkweg 61a, recht tegenover de huidige locatie. Op de openingsdag kunnen belangstellenden de nieuwe salon bekijken en tussen 11.00 en 19.00 uur gratis kennis maken met de traditionele Thaise- of voetmassage. Naast de verhuizing is het ook nog eens een jubileumjaar. Daarom geeft eigenares Sunee Kauderer 3 maanden lang 20% korting op alle behandelingen.

Sunee is net als haar collega’s opgeleid in Thailand. Daar hebben zij alle massagetechnieken geleerd en regelmatig keren zij terug voor bijscholing. Voordat Sunee 5 jaar geleden haar eigen salon aan de Parkweg opende, heeft zij jaren in een salon in Scheveningen gewerkt.

Elke dag zijn er drie of vier masseuses in de salon aanwezig. Zij werken op afspraak, maar zo binnenlopen kan ook. Het is dus bijna altijd mogelijk om te bellen voor een afspraak op de dag zelf. Dat is prettig voor de klant die ineens zin heeft in een massage.

Preventief en herstellend
Thaise massage is een massagevorm die al meer dan 2.500 jaar oud is. Het is net als bijvoorbeeld acupunctuur een methode om het lichaam te genezen bij ziekte en onbalans. Thaise massage werkt zowel preventief als herstellend.

Naast de positieve fysieke effecten hebben de massages ook een zeer ontspannende werking. De prettige omgeving in Oriental Health Center met zachte sfeervolle muziek, de warmte en persoonlijke aandacht geven de klant de gelegenheid om een diepe staat van rust bereiken. Na de massage kunnen de klanten even rustig nagenieten met een drankje en wat fruit.

Energiebanen
De masseuses van Oriental Health Center bieden verschillende massages aan. De traditionele Thaise massage is eigenlijk een passieve vorm van yoga. Door middel van rustige bewegingen, acupressuur, rekken, masseren en reflexologie worden de energiebanen in het lichaam gestimuleerd. Bij deze stevige massage maakt de masseur zelfs gebruik van ellebogen en knieën om het lichaam zo te kneden tot dat het laatste restje spanning verdwenen is.

Dit met als doel het lichaam en geest te harmoniseren en blokkades op te heffen. Zo heeft Thaise massage onder andere een positieve invloed op chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. De massage verbetert de bloedcirculatie, zorgt voor een soepelere huid, spieren en gewrichten, bestrijdt stress en vermindert negatieve gevoelens.

Ontspannend
De oliemassage heeft vooral een ontspannende werking. Deze massage werkt preventief voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid, door het ontspannen van de spieren en de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. De voetmassage is een zeer zachte en ontspannende massage die gebaseerd is op de voetreflexologie.

Daarbij wordt uitgegaan van het principe dat zich in de voeten allerlei zones bevinden die in verbinding staan met de rest van het lichaam. Door een zone op de voet te masseren, wordt daardoor tegelijkertijd het deel van het lichaam behandeld die met dat zone in verbinding staat. De Thaise voetmassage werkt ook heel ontspannend. Het heeft dan ook een positief effect op stress en vermoeidheid.

Sunee en haar collega’s verzorgen ook massages op bijvoorbeeld sportdagen of andere evenementen. En zij gaan naar bedrijven toe om medewerkers tussen het werk door een stoelmassage te geven. De masseuse maakt rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen los.

Oriental Health Center aan de Parkweg 61a, is 7 dagen per week geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Afspraken kunnen gemaakt worden via de website www.orientalhealthcenter.nl of via tel. 070 - 331 1219.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>