Voor elke klacht kan je terecht bij Fysiotherapie Leidschendam | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
Ronald Lulofs, een van de drie maatschapsleden van Fysiotherapie Leidschendam, is voornamelijk werkzaam in de locatie aan de Vinkenborghlaan (foto: Inge Koot).
Ronald Lulofs, een van de drie maatschapsleden van Fysiotherapie Leidschendam, is voornamelijk werkzaam in de locatie aan de Vinkenborghlaan (foto: Inge Koot).

Voor elke klacht kan je terecht bij Fysiotherapie Leidschendam

  •   272 keer gelezen   Ondernemer in Beeld

Leidschendam-Met twaalf fysiotherapeuten, met verschillende disciplines, is Fysiotherapie Leidschendam één van de grootste fysiotherapiepraktijken in Leidschendam en omgeving. Ronald Lulofs, een van de drie maatschapsleden van de praktijk, geniet na ruim 35 jaar nog steeds van het vak. "Het bewegingsapparaat van de mens is zo fenomenaal. Ik verwonder mij hierover nog elke dag."

Fysiotherapie Leidschendam heeft praktijkruimtes op drie locaties. De locatie op de Vinkenborghlaan 37 is de hoofdvestiging. Het is een moderne goed uitgeruste praktijkruimte met zes behandelkamers, een grote ruimte voor kinderfysiotherapie en een grote oefenzaal voor individuele revalidatie waar tevens groepslessen worden gegeven. Daarnaast heeft Fysiotherapie Leidschendam een locatie aan de Koningin Julianaweg 46 in het Medisch Centrum Leidschendam waar een vijftal huisartsen werkzaam zijn en op de Gr. J. van Stolberglaan 47 waar huisarts de heer K. Schreiner een praktijkruimte heeft. Op beide locaties wordt samengewerkt met de daar werkzame huisartsen.

Ronald Lulofs is voornamelijk werkzaam in de locatie aan de Vinkenborghlaan. "Dit is een heerlijk pand om te werken. Het is heel licht en open en het heeft ruime behandelkamers", vertelt Ronald. "In de grote wachtruimte kunnen de patiënten plaatsnemen aan onze boomstamtafel. Wij horen van de patiënten dat ze het hier heel prettig vinden omdat het niet als een medisch centrum voelt. Daarnaast is het toegankelijk voor rolstoelen en ligt het dichtbij het oude dorp van Leidschendam."

Fysiotherapie Leidschendam biedt elke denkbare specialisatie aan, van manuele therapie tot aan sport-, bekken-, geriatrische-, kinder-, oedeem- of algemene fysiotherapie. "Voor elke klacht kan je bij ons terecht. Wij proberen onze specialisaties op een hoog niveau aan te bieden. Onze collega's zijn uiterst competente fysiotherapeuten. "

Fysiotherapie Leidschendam bestaat zo'n 45 jaar. Destijds begonnen aan de Spechtlaan en in de loop der jaren uitgegroeid tot een betrouwbare praktijk in Leidschendam. Samen met twee collega's Hans van der Bilt en René Winters vormt Ronald de maatschap. "Wij zitten inmiddels alle drie ruim 35 jaar in het vak en zijn met Leidschendam meegegroeid. In die jaren is ziekenhuis Antoniushove gebouwd en zijn de wijken 't Lien, de Rietvink en Prinsenhof tot stand gekomen." In al die wijken is Fysiotherapie Leidschendam met een vestiging aanwezig geweest maar zij hebben dit de afgelopen jaren teruggebracht naar de huidige drie, moderne, vestigingen.

Het pand aan de Vinkenborghlaan biedt veel mogelijkheden voor de patiënt en therapeut, onder meer door de aanwezigheid van de oefenzaal. Naast de één op één begeleiding biedt Fysiotherapie Leidschendam hier ook groepslessen aan voor maximaal 8 personen per groep. "Deze beweeglessen worden gegeven door één van de fysiotherapeuten. De fysiotherapeut weet het best wat de deelnemer wel en niet kan. Om aan deze lessen deel te nemen is het niet noodzakelijk om onder behandeling te zijn of te zijn geweest bij Fysiotherapie Leidschendam. Iedereen kan deelnemen maar we houden vooraf wel een intake. We willen goed inschatten wat de beperkingen en mogelijkheden zijn van de deelnemer. Maar juist voor degene die uitbehandeld is, is dit een mooi vervolg. Met name ouderen vinden dit prettig." Fysiotherapie Leidschendam biedt verschillende beweegprogramma's aan. Een beweeggroep voor 60-plussers, voor mensen met overgewicht, mensen die last hebben van botontkalking en mensen die lijden aan hart- en vaatziekten of diabetes.

Meer informatie over Fysiotherapie Leidschendam is te vinden op www.fysiotherapie-leidschendam.nl. Voor informatie of het maken van een afspraak: 070-317 52 96. De praktijk is geopend van 06.00 uur tot 21.30 uur.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>