Yvonne, Shahid, Petra en Tayyab zijn het enthousiaste team van Siësta Time Leidschendam (foto: Inge Koot).
Yvonne, Shahid, Petra en Tayyab zijn het enthousiaste team van Siësta Time Leidschendam (foto: Inge Koot).
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Siësta Time Leidschendam

Ondernemer in Beeld 843 keer gelezen

Leidschendam - Siësta Time Leidschendam ondergaat momenteel een metamorfose. Niet alleen de uitstraling van de winkel is veranderd ook het assortiment krijgt een upgrade. De nieuwe eigenaren Tayyab en Shahid Chaudhry staan samen met Yvonne van Scheppingen en Petra de Ruijter klaar om de klant van advies te voorzien als het gaat om het aanschaffen van bedden, matrassen, kussens, en bedlinnen.

Al tien jaar is Siësta Time te vinden in Leidsenhage. Yvonne werkt nu vijf jaar bij het bedrijf en Petra sinds een jaar. Samen met Tayyab zijn zij het gezicht van de winkel. Sinds de overname van vader en zoon Chaudhry heerst er een fijne sfeer in de winkel. "Ondanks dat wij Tayyab en Shahid pas een halfjaar kennen, voelt het als een soort familie", vertelt Petra enthousiast. Yvonne en Petra hebben jaren naast elkaar gewoond en zijn sindsdien goede vriendinnen. Met veel inzet en enthousiasme willen zij samen met Tayyab en shahid van het nieuwe Siësta Time een succes maken. "Het is lastig om onder dezelfde naam verder te gaan en toch aan de klanten te laten weten en zien dat we een vernieuwde winkel zijn", vindt Yvonne.

Het grote verschil zit hem in het assortiment. Geen schreeuwerige aanprijzingen meer van goedkoop beddengoed maar kwalitatief betere producten tegen aantrekkelijke prijzen. Ook de uitstraling van de winkel is onderhanden genomen. Dat hebben Yvonne en Petra samen gedaan in het Paasweekend. De muren zijn geverfd en de stellingkasten hebben een fris en modern uiterlijk gekregen. "Deze dames kunnen alles," vertelt Tayyab trots.

Alle tijd
Wat veel mensen niet weten is dat er boven de winkel een ruimte is om matrassen en kussens in alle rust uit te proberen. "Wij nemen voor elke klant de tijd", aldus Yvonne. "Als de klant meerdere kussens of matrassen wil testen dan kan dat." Siësta Time verkoopt polyether matrassen met binnenvering, pocketvering of van alleen polyether. Maar ook matrassen van natuurlijke materialen zijn in de winkel te vinden. "Als de klant gezondheidsproblemen heeft zoals rugklachten dan kunnen wij de klant adviseren wat een goed matras is voor zijn of haar klachten. Ook op het gebied van kussens hebben wij veel mogelijkheden van zachte tot harde kussens en van gewone kussens tot medische kussens voor mensen met schouder en nekklachten."

Persoonlijke aandacht staat bij Siësta Time Leidschendam hoog in het vaandel. Petra: "het maakt niet uit of de klant voor een hoeslaken komt of een matras. Iedereen krijgt bij ons dezelfde aandacht." Om de winkel een nog mooiere uitstraling te geven wordt er binnenkort laminaat gelegd. "Wij willen echt vernieuwen en een succes maken van deze winkel", stelt een enthousiaste Yvonne. En met het enthousiasme waarmee zij hun verhaal doen kan dat niet anders dan gaan slagen.

Siësta Time is de gehele week geopend, dus ook op zondag. Leuke aanbiedingen en nieuwe artikelen zijn te vinden op Facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant