Afbeelding

Beautysalon Sensaderm stemt behandeling volledig af op huidtype en huidconditie 

Ondernemer in Beeld 756 keer gelezen

Voorburg - Schoonheidsbehandelingen bij Beautysalon Sensaderm zijn afgestemd op het huidtype van de cliënt waardoor de behandeling een aantoonbaar huidverbeterend effect heeft. Nathalie Ginder werkt met speciaal daarop afgestemde producten. In april is haar nieuwe salon geopend en na haar zwangerschapsverlof van drie maanden staat zij sinds 1 september weer klaar om haar klanten in de mooie salon te ontvangen. 

Beautysalon Sensaderm is sinds april dit jaar te vinden in de Wielemakersslop 8, boven de Voorburgse Bierwinkel. Nathalie Ginder is in 2013 deze schoonheidssalon aan huis gestart. "Omdat ons eerste kindje geboren werd moest ik ruimte maken voor de babykamer. Mijn vader had al eens gezegd dat die ruimte boven zijn winkel wel geschikt zou zijn voor een schoonheidssalon maar er moest wel heel veel opgeknapt worden. Mijn man en schoonvader hebben drie maanden in de avonduren en weekenden gewerkt op de zolder en er een schitterende salon van gemaakt. Ik ben hier super blij mee." Het is een mooie lichte ruimte waar Nathalie in alle rust haar cliënten kan ontvangen en behandelen. 

Bij Beautysalon Sensaderm is de gezichtsbehandeling volledig afgestemd op het huidtype en de huidconditie van de cliënt. De focus ligt op huidverbetering en daarom werkt Nathalie met producten van Nouvital. Deze producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong en tevens zijn deze allergeenvrij geparfumeerd, vrij van minerale oliën en tarwekiemolie (in verband met glutenallergie). Het zijn dierproefvrije producten en alle dagcrèmes zijn voorzien van een zonnefilter. "Bij ons ligt de focus op huidverbetering. Deze producten sluiten daar perfect bij aan. Voorafgaand aan de gezichtsbehandeling geef ik een huidanalyse en stem de behandeling daarop af. Ook geef ik de cliënt een huidadvies zodat we gezamenlijk werken aan een mooie en gezonde huid." 

Beautysalon Sensaderm biedt verschillende gezichtsbehandelingen van een snelle gezichtsbehandeling voor diegene die weinig tijd heeft tot de relaxte behandeling. Deze bestaat uit een uitgebreide gezichtsbehandeling waarbij de nadruk ligt op ontspanning, een heerlijke massage van de schouders en gezicht en een verzorgend oogmasker. De deep cleansing treatment is een reinigende behandeling bestemd voor diegene die last hebben van ontstekingen, grove verstopte poriën en talgophopingen.

Nathalie heeft de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd aan het ID-college in Leiden. Zij heeft deze opleiding aangevuld met een verschillende specialisaties. Ook heeft zij de opleiding visagie in Amsterdam gevolgd. "Ik vond dit een heel leuke opleiding maar de catwalkwereld is niet echt mijn wereld. De modellen worden met heel opvallende make-up opgemaakt. Ik ben meer van de natuurlijke schoonheid" Bij Nathalie gaat het meer om puurheid en huidverbetering. Zij heeft een aantal jaar ervaring opgedaan bij verschillende schoonheidssalons. Ook heeft zij zich gespecialiseerd in mani- en pedicure. "Naast de behandeling van de voeten en de handen breng ik, indien gewenst, gellak aan." Voor nagels lakken, een French manicure/pedicure en het aanbrengen van wimperextensions is men ook aan het goede adres bij Beautysalon Sensaderm. 

Meer informatie over Beautysalon Sensaderm is te vinden op www.sensaderm.nl. Bel voor een afspraak: 06 - 21 99 54 69.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant