Monique de Roo in haar coachingsruimte aan huis samen met hond Dribbel (foto: Inge Koot).
Monique de Roo in haar coachingsruimte aan huis samen met hond Dribbel (foto: Inge Koot).

Harmoniq biedt NLP-opleidingen aan in Leidschendam-Voorburg

Ondernemer in Beeld 1.352 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Als internationaal gecertificeerd NLP-trainer mag Monique de Roo van Harmoniq nu ook de NLP Practitioner en Master Practitioner opleidingen geven. "Een NLP-opleiding helpt je in je persoonlijke groei", vertelt Monique trots over deze uitbreiding van haar bedrijf. "NLP geeft je inzicht in wie je bent, wat je wilt en hoe je de dingen doet. En geeft je vervolgens de gereedschappen om dit te veranderen en/of te verbeteren. Met NLP pak je zélf de regie over je leven." Op maandag 19 maart is er een informatieavond waar meer wordt verteld over de inhoud van deze opleiding die uit verschillende modules bestaat. 

Harmoniq is gespecialiseerd in trainingen en coaching gebaseerd op NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). In harmonie zijn met jezelf voor iedereen laagdrempelig en bereikbaar maken is de missie van het bedrijf van Monique de Roo. Zij is twee jaar geleden gestart en heeft haar bedrijf de afgelopen jaren hard zien groeien. Met de certificatie als NLP-trainer gaat zij de volgende stap zetten. Monique heeft twintig jaar saleservaring. Uit eigen ervaring weet zij dat het verdiepen van een (sales)relatie valt en staat bij goede communicatie. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) kan hier enorm bij helpen. Monique geeft veel bedrijfstrainingen gericht op soft skills, leiderschap en management development. Denk aan DiSC, klantgericht communiceren, leren adviseren, coach- en presentatievaardigheden.

Monique weet dat NLP een krachtige en snelle manier is om een verandering te realiseren. "Een belangrijk voordeel van NLP is namelijk dat je je bewust wordt van onbewuste processen en daarmee de basis legt voor verandering", vertelt Monique. "NLP geeft onder andere inzicht in de onbewuste overtuigingen die ons gedrag sturen en het geeft je mogelijkheden om deze te veranderen. Je zou kunnen zeggen dat je krijgt wat je communiceert. Het NLP-gedachtegoed, daar geloof ik in. Het gaat uit van de kwaliteiten en talenten die iemand in zich heeft. Het zet je in je kracht en is toekomst- en oplossingsgericht."

Monique geeft ook individuele coaching. "In een aantal één-op-één gesprekken krijg je precies dat duwtje in de rug dat je weer een stap verder brengt in je ontwikkelingsproces – of dat nu privé of op je werk is. Coaching helpt je zelfbewuster te worden en om het beste uit jezelf naar voren te halen. "
Harmoniq organiseert ook regelmatig op NLP gebaseerde workshops. Zo wordt op vrijdag 26 januari van 19.00 tot 22.00 uur de workshop 'Van Dromen naar Werkelijkheid' gegeven in Sport- en Racketcentrum Westvliet aan de Westvlietweg 55 in Den Haag. "Veel mensen hebben in het nieuwe jaar goede voornemens die in de praktijk niet altijd waar gemaakt worden. Wil je het dit jaar eens anders doen en je voornemens en doelen waarmaken? Kom dan naar deze workshop. Diverse NLP-technieken kunnen je helpen om de dromen werkelijkheid te laten worden." In 2018 wordt in ieder geval de droom van Monique werkelijkheid. Dan gaat zij zelf de NLP-opleidingen voor particulieren geven in Leidschendam-Voorburg. 

Meld je aan voor de informatieavond op maandag 19 maart over de NLP-opleidingen of voor de workshop 'Van Dromen naar Werkelijkheid' op vrijdag 26 januari via monique@harmoniq.nl. Meer informatie over Harmoniq is te vinden op www.harmoniq.nl. Monique is bereikbaar via 06-81783455.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant