Storemanager Mariëlle Kromkamp:
Storemanager Mariëlle Kromkamp: "Ik kan niet wachten op de verhuizing naar onze nieuwe winkel in het Fresh-gedeelte van The Mall of the Netherlands."

'Mijn uitgangspunt is, eerst voeding en dan vitamines en voedingssupplementen'

Ondernemer in Beeld 1.921 keer gelezen

Leidschendam - Vitaminstore Leidschendam is al 10 jaar gevestigd in Leidsenhage. Eerst aan de Eglantier, vervolgens aan de Liguster en nu in een kiosk aan de Kamperfoelie tegenover de Hema. "Dit is een tijdelijke locatie. Ik kan niet wachten op de verhuizing naar onze nieuwe winkel in het Fresh-gedeelte van The Mall of the Netherlands, het nieuwe Leidsenhage", vertelt storemanager Mariëlle Kromkamp.

Naast een groot assortiment voedingssupplementen (Vitaminhealth, Solgar, Orthica, Ortholon, Vitals, Bonusan, Royal Green en AOV) verkoopt Vitaminstore ook een uitgebreid assortiment natuurlijke cosmetica (Vitaminbeauty, Dr. Hauschka, Mádara, Earth Line, Annemarie Börlind, Weleda), sportvoeding (Vitaminsports, OrangeFit, Fitshe), thee (Pukka, Alka) en leuke cadeauartikelen (Doppers, Chillie's, Nutribullets). In de nieuwe winkel is er ook weer ruimte voor de sappenbar met de naam Vitaminboost. Hier zijn heerlijke verse groente en fruitsappen te verkrijgen met een vitamine boost. "Ik merk dat onze klanten daar weer naar uitkijken. Helaas is deze kiosk veel te klein voor deze juicebar."

Mariëlle werkt al 10 jaar in een Vitaminstore als medewerker en sinds 2015 als storemanager in Leidsenhage. De voorliefde voor gezonde voeding heeft zij al veel langer. "Ik ben altijd bezig met gezondheid ook voor mijn kinderen. Voeding is heel belangrijk voor het lichaam. Voor je veertigste zorgt je lichaam voor jou maar na je veertigste moet jij voor je lichaam zorgen." Marielle realiseert zich dat de markt van voedingssupplementen en vitamines best verwarrend is. "Je hoort veel tegenstrijdige berichten over wat nu wel en wat niet gezond is. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te adviseren. Ik maak iedereen graag wegwijs in de mooie wereld van vitamines. Mijn uitgangspunt is, eerst voeding en dan vitamines en voedingssupplementen."

Voedingssupplementen zijn bedoeld als suppletie ofwel aanvulling op gezonde voeding, niet ter vervanging van. Gezonde voeding is gevarieerd, vezelrijk, bevat alle essentiële vetzuren en aminozuren, bevat veel bladgroen, en is uiteraard rijk aan vitamines, mineralen en spoorelementen. Gezonde voeding draagt vanzelfsprekend bij tot het behoud van een stabiel lichaamsgewicht. "Groente is heel belangrijk. Wij adviseren 750 gram groente per dag maar veel mensen halen de 250 gram nog niet eens. Maak dan eens een wortelsap met appel, citroen en gember in de slow juicer. Dat is een prima ontbijt. Je kan bijvoorbeeld hennepzaad toevoegen of als je wilt ontgiften chlorella poeder." En zo heeft Mariëlle nog veel meer leuke voedingsadviezen. 

Mariëlle weet ook dat er over gezondheid elke dag nieuwe ontdekkingen worden gedaan. "Het is daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten. Veel dingen zijn natuurlijk al jaren bekend. Het belang van voedingsvezels bijvoorbeeld, of het belang van voldoende lichaamsbeweging. Vanuit Vitaminstore worden wij altijd goed op de hoogte gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen."

Momenteel is Vitaminstore te vinden in een portacabin. Mariëlle kijkt reikhalzend uit naar de verhuizing over ongeveer een half jaar. Vitaminstore  krijgt haar nieuwe locatie in Fresh, het versgedeelte van The Mall of The Netherlands, zoals het winkelcentrum in de toekomst gaat heten. 
Meer informatie: www.vitaminstore.nl/shop/Leidschendam/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant