Hers Kader in het nieuwe grillrestaurant Tel Aviv (foto: Inge Koot).
Hers Kader in het nieuwe grillrestaurant Tel Aviv (foto: Inge Koot).
ONDERNEMER IN BEELD

Complete metamorfose voor grillrestaurant Tel-Aviv

Ondernemer in Beeld 4.665 keer gelezen

Leidschendam - Grill Restaurant Tel-Aviv aan de Damlaan 43 heeft een complete metamorfose ondergaan. Het restaurant heeft een frisse moderne uitstraling met hier en daar wat Arabische accenten. Tel-Aviv is veel meer dan de 'shoarma-tent' van weleer. Het is een restaurant waar men onder het genot van een drankje kan genieten van een uitgebreide maaltijd. Ook afhaal- en thuisbezorgen tot laat in de avond is nog steeds mogelijk bij grill restaurant Tel-Aviv. 

Hers Kader heeft het restaurant in november 2016 overgenomen. Als nieuwe ondernemer in Leidschendam wil hij graag kennis maken met zijn gasten. Daarom nodigt hij inwoners van Leidschendam-Voorburg uit om op 9 april tussen 18.00 en 19.00 uur het glas met hem te heffen op het nieuwe restaurant.

Hers heeft veel ervaring in de horeca opgedaan bij verschillende restaurants in Den Haag en Scheveningen. "Het was altijd al mijn droom om voor mijzelf te beginnen", vertelt de 28-jarige ondernemer. "Ik woon in Leidschendam en ik kende de vorige eigenaar. Hij vertelde mij dat hij het bedrijf wilde verkopen. Voor ik het wist was ik de eigenaar van dit restaurant", zegt hij lachend. "Ik heb een maand meegelopen en toen besloten dat ik dit wilde doen. De volgende dag was ik de eigenaar." Na ruim een jaar besloot Hers dat het tijd was voor een nieuwe uitstraling. Het gehele restaurant is aangepakt. Van de verlichting op de voorpui tot de inrichting van de keuken. Er ligt een nieuwe vloer, de muren zijn geverfd, de verlichting is vervangen en het restaurant is volledig opnieuw gedecoreerd. Het oogt modern, fris maar zeker ook heel gezellig. 

Tijdens de verbouwing, die twee weken heeft geduurd, was de keuken open. Afhaal- en bezorgen van maaltijden ging gewoon door. Sinds 23 maart is het restaurant weer open. "Ik had een aantal vrienden uitgenodigd maar ik was compleet verrast dat het hele restaurant op die eerste dag helemaal vol zat. En zo is het eigenlijk de dagen daarna ook steeds geweest." 

Met de menukaart geeft Hers wel aan dat hij veel meer wil zijn dan de shoarma-tent zoals Tel-Aviv vele jaren is geweest. "Natuurlijk is het broodje shoarma en de Turkse pizza of Kapsalon nog steeds te verkrijgen maar we hebben veel meer heerlijke grill-gerechten." Op de kaart staan verschillende steaks, lamskoteletten maar ook gegrilde kip. "Wij hebben een speciale oven aangeschaft om kip te grillen. Die kippetjes zijn echt heerlijk."

Daarnaast is het mogelijk om zelf je grillschotel samen te stellen met twee, drie of vier soorten vlees. Er kan gekozen worden uit: shoarma, kabab, shaslick, spareribs, kipshoarma, kipfilet, lamskotelet, lamsshoarma of mergez. "Wij willen het heel laagdrempelig houden. Mensen kunnen hier eten voor een leuke prijs. Met een stokbroodje met een salade vooraf, een mix-grill als hoofdgerecht en een Ben&Jerry ijsje als nagerecht is het toch genieten voor iedereen."

Hers merkt dat veel Leidschendammers en Voorburgers deze prijs/kwaliteit verhouding waarderen. Hij ziet ook steeds meer theaterpubliek uit Het Veurtheater voor of na een voorstelling in zijn restaurant verschijnen. "Ik probeer het net even anders te doen. Een beetje out-of-the box te denken. En ik vind het belangrijk dat mensen zich welkom voelen bij ons. Ze moeten met een fijn gevoel het restaurant verlaten na een heerlijke maaltijd."

Grill restaurant Tel-Aviv aan de Damlaan 43 is de gehele week geopend vanaf 16.00 uur. Doordeweeks is het restaurant open tot 24.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur. Meer informatie is te vinden op grillrestaurant-telaviv.nl. Voor bezorgen of reserveren: 070 - 320 38 12.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant