Jannette van de Haar en Jessica Bakker richten zich sinds 1 april ook op de particuliere koper (foto: pr).
Jannette van de Haar en Jessica Bakker richten zich sinds 1 april ook op de particuliere koper (foto: pr).
ONDERNEMER IN BEELD

De deskundige vrouwen achter Haar Tegels

Ondernemer in Beeld 1.303 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Met veel jaar ervaring in de tegelgroothandel hebben Jannette van de Haar en Jessica Bakker de deur nu ook opengezet voor de particulier. Onder de naam Haar Tegels bieden zij een verrassend en breed assortiment tegels volgens de laatste trends voor badkamer, toilet, keuken en woonkamer. Met daarbij een goed advies en aanvullende diensten, zoals het aanbrengen van de tegels, is nu ook de particulier aan het goede adres bij Haar Tegels. 

Als afgestudeerd bouwkundige heeft Jannette jarenlang gewerkt in de bouwbegeleiding van (nieuw-) bouwprojecten. In 2012 is zij in de tegelbranche terechtgekomen. Sinds 2013 werkt zij vanuit het pand aan de Wolga 3 voornamelijk aan (nieuw)bouwprojecten voor een groothandel van tegels. Vanaf 2016 is Jessica er bijgekomen. Met haar achtergrond als dochter van een aannemer en eerdere succesvolle ervaring als ondernemer, vormt ze samen met Jannette inmiddels een goed ingespeeld team. In samenwerking met verschillende sanitairbedrijven begeleiden zij kopers van nieuwbouwprojecten. Jannette: "De koper voelt de druk van de deadlines die vanuit de aannemer wordt opgelegd maar ook dan zorgen wij ervoor dat de klant een goede keuze maakt. We nemen alle tijd die nodig is om zover te komen. Een tevreden klant daar gaat het om." 

Met al deze ervaring vonden Jannette en Jessica het tijd voor een volgende stap. Zij zijn sinds 1 april los van de groothandel onafhankelijk verder gegaan. "Dit geeft ons veel meer mogelijkheden en flexibiliteit", vertelt Jessica. "Wij hebben veel ervaring opgedaan en willen die ervaring nu ook graag gebruiken richting de particuliere koper. Samen met de klant tot een mooi resultaat komen, daar gaat het om bij ons." 

In de showroom zijn de A-kwaliteit vloer- en wandtegels overzichtelijk tentoongesteld. Bij Haar Tegels worden de nieuwste collecties getoond. Ook kan men steeds de jongste trends en noviteiten bewonderen, zoals het keramische parket en betonlook tegels. Keramisch parket is helemaal in opkomst. "Vooral met vloerverwarming is dit een ideale vloer, omdat dit de warmte beter geleid", zegt Jessica. "Regelmatig organiseren wij een informatieavond om de klant de juiste informatie te geven over zaken als vloerverwarming en wat te doen met verschillend ondergronden zoals zandcement of anhydriet." 

Dat de vloer goed wordt gelegd vinden Jessica en Jannette heel belangrijk. "Je kunt nog zulke mooie tegels leveren, als ze niet goed worden gelegd is de klant terecht ontevreden. Daarom werken wij samen met erkende tegelzetters", zegt Jannette. "Vakmanschap is belangrijk, zeker nu met de groot formaat tegels en het keramisch hout van soms wel 1,5 meter lang."

Voor elke fase in een bouwproces is men aan het goede adres bij Haar Tegels. Van het vervangen van bestaande tegels tot het compleet inrichten van een casco badkamer. Jessica: "Wij weten dat een persoonlijke smaak of stijl vertalen naar tegels lastig is. We nemen stap voor stap alle mogelijkheden met de klant door en lopen door de showroom langs alle opties om tot een mooi en betaalbaar resultaat te komen. De klant krijgt een passend advies waarin wensen, vragen en budgettaire grenzen zijn meegenomen."

Haar Tegels is gevestigd aan de Wolga 3 (Forepark), Den Haag. Meer informatie kun je vinden op:  www.haartegels.nl.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant