Gaetano van Vugt, Yvette van der Sloot en Teddy Bierhuys starten een sportschool in het voormalige Neherlaboratorium (foto: Inge Koot).
Gaetano van Vugt, Yvette van der Sloot en Teddy Bierhuys starten een sportschool in het voormalige Neherlaboratorium (foto: Inge Koot).
ONDERNEMER IN BEELD

Sporten in gezellige omgeving met persoonlijke aandacht

Ondernemer in Beeld 2.348 keer gelezen

Leidschendam - Fitness Avenue opent op 1 mei haar deuren van de nieuwe locatie in het Neherpark. Belangstellenden kunnen zaterdag 28 en zondag 29 april van 10:00 uur tot 17:00 uur en maandag 30 april van 10.00 tot 20.00 uur alvast een kijkje komen nemen in deze sportschool op wel een heel bijzondere locatie. "Wij bieden gastvrijheid en persoonlijke aandacht en daarbij het gebruik van sauna en zwembad voor een aantrekkelijke prijs", vertelt eigenaar Teddy Bierhuys.

Teddy heeft in 2016 het roer omgegooid. Hij was werkzaam als leverancier van maatpakken maar besloot van het ene op het andere moment om de sportschool in New Babylon gelegen naast Den Haag Centraal over te nemen. Zonder enige kennis en ervaring, behalve als klant van deze sportschool, stapte hij dit nieuwe avontuur in. Dat getuigt van lef maar ook van goede skills op het gebied van ondernemerschap. Inmiddels is dit namelijk een goed draaiende sportschool van 1600 vierkante meter met ruim 1700 leden. 

De sportschool in het voormalige Neherlaboratorium wordt anders maar zeker net zo bijzonder. Het is kleinschaliger maar de mogelijkheden zijn er enorm. In de sportzaal worden er Small Group fitnesslessen gegeven. De groep bestaat uit maximaal 8 personen waardoor er voldoende persoonlijke aandacht is. Want daar gaat het om bij Fitness Avenue. "Wij bepalen samen met de klant zijn of haar persoonlijke doelen", vertelt fitnesstrainer Gaetano van Vugt. Gaetano is tevens de manager van de nieuwe Fitness Avenue in het Neherlaboratorium. "Ik vind het belangrijk dat het sporten voor de klant iedere keer weer een feestje is", zegt Gaetano. "Het behalen van persoonlijke goals onder professionele begeleiding waarbij het plezier in sporten voorop staat, daar gaat het om bij ons." 

Bij het eerste bezoek vindt er een persoonlijk gesprek plaats waarin de doelen worden gesteld. De klant wordt gewogen en gemeten. Dit gebeurt met behulp van een 3D-scan. Met dit futuristische apparaat wordt in een paar minuten een 3D beeld gegenereerd en worden lichaamsmaten automatisch gemeten. Zo is goed te meten wat nou werkelijk het verschil in spiertoename. Via een persoonlijk account, zichtbaar in een speciale app, kan de klant zijn metingen bekijken. Naast de maten die gemeten worden kan ook lengte, gewicht en vetpercentage toegevoegd worden. Op deze manier heeft de gebruiker in één oogopslag alle gegevens die nodig zijn om een goed beeld te geven van zijn of haar fysieke gezondheid.

Maar er is meer bijzonders te melden over deze sportschool. Zo kan elke klant gebruik maken van de sauna en het zwembad en er worden Small Group lessen gegeven in dit zwembad. Daarnaast wordt er buiten gesport op het mooie grasveld voor de sportschool. "Wij geven hier bootcamplessen en yoga als het weer goed is", licht Yvette van der Sloot toe. Zij is verantwoordelijk voor het management van de sportschool in Den Haag en actief betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe sportschool. 

Een lidmaatschap bij Fitness Avenue kost € 69,- per maand (bij een halfjaarlidmaatschap € 59,-). Voor dit bedrag kan men onbeperkt sporten met persoonlijke begeleiding, 1x per week een Small Group les volgen, gebruik maken van sauna, zwembad, de handdoekenservice en koffie/thee na de training. Openingstijden: door de weeks van 09.00 tot 21.45 uur, in het weekend van 09.00 tot 16.45 uur. Meer informatie op www.fitnessavenue.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant