De grillworst van Slagerij Voorburg van André en Olga Pompe is uitgeroepen tot de lekkerste van Zuid-Holland (foto: Inge Koot).
De grillworst van Slagerij Voorburg van André en Olga Pompe is uitgeroepen tot de lekkerste van Zuid-Holland (foto: Inge Koot).

Een eerlijk stukje vlees bij Slagerij Voorburg

Ondernemer in Beeld 2.694 keer gelezen

Voorburg - Een goedverzorgde vitrine, een moderne uitstraling en een gezellige ontvangst. Dat ervaren klanten als zij het pand van Slagerij Voorburg aan de Mgr. Van Steelaan 219 in Voorburg, betreden. André en Olga Pompe zijn alweer bijna 8 jaar de energieke motor achter dit mooie bedrijf. Andre met zijn expertise als gediplomeerd slager met 26 jaar ervaring en Olga die garant staat voor de uitstraling, waarbij zij hoge eisen stelt aan hygiëne.

Een ondernemend stel, dat kunnen André en Olga wel genoemd worden. Toen zij de winkel bijna 8 jaar geleden openden, deden zij dit met de intentie de droom van André, een eigen zaak, waar te maken. Niet wetende dat dit zou uitmonden in een florerende slagerij met daarbij een horecaservice, een cateringbedrijf en organisator van barbecuefeesten. "Wij zijn daarvoor samenwerkingen aangegaan met verschillende organisaties", vertelt Olga. "Wij kunnen partijen aan van elke omvang. Niets is ons te gek. Wij organiseren barbecues voor voetbalverenigingen, grote bedrijfsfeesten maar ook voor kleinere gezelschappen verzorgen wij de catering." Zij doen dit inmiddels niet meer met zijn tweeën maar samen met 7 medewerkers en verschillende partners.

Duurzaam
Maar juist het mooie dagelijkse stukje vlees blijft daarbij het belangrijkst voor Olga en André. "Wij bieden vlees zonder een enkele toevoeging. Puur natuur vind je bij ons. Wij weten ook waar het vlees vandaan komt en hoe het dier heeft geleefd." Zo wordt het varkensvlees van slagerij Voorburg op een veilige, duurzame, milieu- en diervriendelijke wijze gefokt.

Lekkerste grillworst
Met zijn 26 jaar ervaring weet André exact wat belangrijk is voor de klant en wat een kwalitatief goed stukje vlees is. Alle producten zoals hamburgers, worsten, spareribs, barbecuespiesen worden in de winkel vers gemaakt. André blijft zoeken naar uitdagingen en doet dan ook regelmatig mee met vakprijzen. Zo won hij de prijs voor de lekkerste grillworst van Zuid-Holland en worden de spareribs van Slagerij Voorburg met een 8,9 beoordeeld. Ook met de rookworst ging Slagerij Voorburg voor goud. Slagerij Voorburg is lid van de branchevereniging voor de ambachtelijke slager, de Koninklijke Nederlandse Slager (KNS). Deze branchevereniging staat voor dierenwelzijn, milieu en goed werkgeverschap. 

Stoere uitstraling
Het complete plaatje moet kloppen, vinden André en Olga. Daarom hebben zij de winkel onlangs verbouwd en voorzien van een nieuwe, stoere maar ook stijlvolle uitstraling. De gevel van de winkel krijgt nog een facelift en dan is Slagerij Voorburg weer helemaal klaar voor de toekomst. 

Bezorgservice
Loop eens binnen in deze slagerij en vraag naar de mogelijkheden voor feesten en partijen of koop gewoon een eerlijk stukje vlees voor een aantrekkelijke prijs. Ook kan men bij slagerij Voorburg terecht voor gegrilde kip en heerlijke broodjes. Alle kant-en-klaarproducten, zoals maaltijden, worden dagelijks vers gemaakt. Daarnaast biedt slagerij Voorburg ook glutenvrijeproducten. Geen tijd, maak dan gebruik van de bezorgservice. In Leidschendam-Voorburg worden bestellingen boven €35,- gratis thuisbezorgd. Bestellingen kunnen gedaan worden via slagerijvb@icloud.com, telefonisch via 070-3607892 of via whatsapp op 0627341716.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant