Jacqueline Jacobs en het team van Hairsalon Change (foto: pr).
Jacqueline Jacobs en het team van Hairsalon Change (foto: pr).
ONDERNEMER IN BEELD

Hairsalon Change, 'leukste kapsalon van Rijswijk', bestaat 3 jaar

Ondernemer in Beeld 1.709 keer gelezen

Rijswijk - Drie jaar geleden opende Jacqueline Jacobs haar Hairsalon Change in het oude centrum van Rijswijk. Vanaf de eerste dag weten niet alleen inwoners van Rijswijk maar ook uit Leidschendam-Voorburg haar salon te vinden. Voor het derde jaar op rij is Hairsalon Change de leukste kapsalon van Rijswijk.

Ook kregen zij een Gold Award met een 9.7 als waardering. "Wij zijn tweede geworden van Zuid Holland en landelijk hebben we een vijfde plaats behaald", vertelt Jacqueline Jacobs trots. 

Voor Jacqueline kwam drie jaar geleden een droom uit met de opening van haar salon in Rijswijk. Sindsdien is er veel gebeurd. "In het begin richtte ik mij alleen op dames en meisjes maar inmiddels zijn mannen en jongens ook van harte welkom. En er is een schoonheidssalon bij ons ingetrokken." Hairsalon Change is in de afgelopen drie jaar aardig uitgebreid. Het team bestaat nu uit Jacqueline Jennifer, Rebekka en Brigitte. "Ik ben heel blij met dit team."

Als jong meisje wilde Jacqueline al graag kapster worden. Na de middelbare school volgde zij de kappersopleiding waarna zij direct in het kappersvak terecht kwam. "Ik ben er een aantal jaar uit geweest na de geboorte van mijn kinderen", vertelt Jacqueline in haar mooie salon, een karakteristiek pandje dat zij heel stijlvol heeft ingericht. De mooie inrichting geeft wel aan dat Jacqueline heel creatief en perfectionistisch is. Dit uit zich ook in haar vak als kapster. "Ik vind het geweldig om iets moois te creëren waar anderen blij van worden." 

Aandacht en kwaliteit in een ontspannen sfeer voor een betaalbare prijs, is het motto van Jacqueline. Bij Hairsalon Change kunnen dames en heren terecht voor elke gewenste kappersbehandeling in de nieuwste trends met de modernste technieken. "Heb je een bruiloft, of wil je er gewoon een keertje goed uitzien voor een leuke of belangrijke gebeurtenis? Het is allemaal mogelijk bij ons. Wij doen ook bruidsstyling en visagie om de bruid de mooiste uitstraling te geven op de belangrijkste dag van haar leven."

"Het weer begint langzaam beter te worden en de dagen worden langer, voor veel mensen is dat het moment voor verandering en een nieuwe look. Kom gerust langs en laat je adviseren door een van onze topstylisten." 

Voor een afspraak kan men altijd langskomen of even bellen. Zonder afspraak wordt de klant ook geholpen, mits er ruimte is in de planning. 

De kapsalon is gevestigd aan de Tollensstraat 2B in oud Rijswijk (bij de Zeeman om de hoek). Gemakkelijk parkeren in de nabije omgeving. De openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. De contactgegevens zijn: Tel. 070-8875886. E-mail: info@hairsalonchange.nl en Facebook: Hairsalon Change. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant